Zdravím,
pro kodl69. Nevím, jestli na foru se píše o zahoření LIFEPO4 v souvislosti s auty.
V souvislosti s auty a používáním LIFEPO4 se psalo, NE že zahoří,ale že se často
Články LIFEPO4 v autě zničí při rekuperaci – tedy při jízdě z kopce.
Já měl namysli zahoření LIFEPO4 v souvislosti s FV.
Např, zde
viewtopic.php?f=39&t=486Pak je na mypower další podobný příspěvek. Jen bych musel víc hledat.
Tady zas někdo jiný píše, že zažil zahoření LIFEPO4 v práci.
http://www.nakole.cz/diskuse/15227-limn ... fepo4.htmlMůj známý měl 16ks LIFEPOE4 ve FV. Má BMS.
Nic mu sice nezahořelo, ale 2 x mu odešel jeden článek.
Jednou jeden dokoupil a nyní podruhé to vzdal a už provozuje jen 15ks.
A tady se zase píše o nevhodnosti li-ion pro domácí POWERWALL zde
http://www.prosolar.net/proc/proc-hori-tesla-Kodl69 píše o vodíku z NiCd. Mnoha lidem jsem na mypower poradil. Sám jsem měl na
Členy fora za celé roky jen jeden jediný dotaz. Kolik destilky za roky dolejí ve svých NiCd
Abych měl představu, kolik vodíku vyprodukují.. Ale nikdo mně neodpověděl.
Jeden litr destilky vyprodukuje v NiCd při nabijení 1200l vodíku.
Tak alespoň sleduji svoje články, za jaké období a kolik litrů doleji destilky abych si
Vytvořil představu, kolik litrů vodíku vyprodukuji při nabijení za rok jako vedlejší produkt.
Za 8 měs. provozu zatím nebylo potřeba dolévat. Takže nemůžu zatím napsat, kolik litrů
Vodíku za rok jako vedlejší produkt při nabijení NiCd jsem za rok vyrodukoval.
Určitě tento údaj budu znát po delším časovém úseku .Ale kdo má nějaké
Aku, tak si o nich hodně věcí zjistí a je potom osobou poučenou i co se týče vodíku.
Kod69 l píše o vybuchujícím plynu a v jiném svém příspěvku uvádí, že plyn je nebezpečný
A nesmí do jeho domu . Stejně tak jako Kodl69 dělá revize na elektřinu, existují revizáci
Na revizi plynových zařízení. Když se dodržují pravidla,tak je plyn doma bezpečně spoutaný.
Ale tak je to se vším. Strachy z neznámého, strach z běžných věcí jako je plyn ve sporáku
nebo strach z nových technologií
se dá překonávat tím, že nové věci se snažíme poznat ,prozkoumat. Potom je možné
s přijatelnou mírou rizika nové věci i umět také bezpečně používat.
A je jedno, jestli je to auto na plyn nebo stavba li-ion pro zábavu v domácí FV.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5300Wp panel , reg. Victron E. 150V/70A ,aku 50ks LTO 40Ah,to je 4kWh v LTO nap. 57,5V, BMS Sokol 400E ,řídící relé Leonardo 48V,
LF Victron E.P.1200VA a HF měnič 3kW Gepard 48V a LF Modrá trojka 3000VA
Příprava nová instalace panel 8kWp,reg.Harmonie12kW/360V,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW, BMS Sokol 400E , řídící relé Leonardo 360V,
modul HIS, modul chytré řízení ,Aku LIFE 360V/ 10kWh