Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 08, 2023 2:04 am
NICD se dají vydíjet až na 0,7V tak,že v pohodě optimum je 0,9V na článek články se začnou rozjíždět když jsou už dost vybité tak,že takto vybité články se mají nabíjetaž na 300% kapacity to že vaří je v pořádku voda nebude nějak brutálně ubývat ale občas se musí dolejt to se nedá nic dělat a právě to nabíjení na 32V a plynování článků se všechny krásně vyrovnají na skoro stejné napětímart.fish píše:A jinak chápu správně, že jsem nižším napětím ve FLOAT docílil brutálního rozházení článků?
mart.fish píše:A jinak chápu správně, že jsem nižším napětím ve FLOAT docílil brutálního rozházení článků?
mart.fish píše:No především děkuji já za všechny rady. Už teď se baterie chovají mravněji, protože právě teď je na nich 26.5V, což bývalo při použitelném stavu. Regulátor má možnost nastavení systémového napětí 24 i 36V a nechal se přesvedčit v režimu 36V ku nastavení hodnot nabíjení blízko 32V. Netuším jak moc bude brblat, až se nám rozsvítí slunko. No to až zítra.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků