Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 12:31 am
brumlaj píše:nenarocne jsou do doby kdy si prepoctes ucinnost nabijeni/vybijeni a velky rozdil napeti mezi nabijenim a vybijenim. Ale jsi-li si toho vedom, pak neni co resit.
PavelR píše:co porad mate vsici s tou ucinnostiu mych aku vyrobce uvadi 80% pokud dobre pocitam. A no a co? no tak dame o par panelu navic. Kazda technologie aku ma nejaky nevyhody ...
PavelR píše:RCZf: mas spocitane kolik staly suroviny na clanek a energie k formatovani a kolik ti to zezralo casu?
redcrown píše:... Asi málo kdo tady na fóru to dělá jen pro finanční efekt.
1,37V je to malo nebo akorat ?
Mira80 píše:Prosim, vcera jsem prehazoval clanky do jineho umisteni a protom jsem je i meril. Vetsina mela behem nabijeni (cele baterie v serii) cca 1,55 V avsak tri clanky v baterii mely jen 1,42 V.V cem hledat pricinu ? Elektrolyt ? usazeniny ?
gupa píše:Jaká kapacita, jaké nabíjení kolika A po jakou dobu? Jaké napětí mají články při vybíjení po 5minutách při 0,2C a po 5 sekundách při 1C?Mira80 píše:Prosim, vcera jsem prehazoval clanky do jineho umisteni a protom jsem je i meril. Vetsina mela behem nabijeni (cele baterie v serii) cca 1,55 V avsak tri clanky v baterii mely jen 1,42 V.V cem hledat pricinu ? Elektrolyt ? usazeniny ?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků