Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte dub 13, 2021 7:45 am


Rele alebo stykac

Ohřev TUV, aku nádrže, boilery, ohřívače vody, vytápění, klimatizace

Rele alebo stykac

Příspěvekod Karya » stř črc 31, 2013 2:17 pm

Caute

Mam v byte 3 primotopy a jeden bojler.Cim to zopinat v NT.Stikac alebo rele napr 20A?Dakujem
Karya
 
Příspěvky: 31
Registrován: pát srp 19, 2011 9:12 am

Re: Rele alebo stykac

Příspěvekod goodbie » stř črc 31, 2013 2:30 pm

jesli je na to v rozvaděči dost místa jednoznačně stykače
goodbie
 
Příspěvky: 1345
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:

Re: Rele alebo stykac

Příspěvekod Karya » stř črc 31, 2013 2:33 pm

Nebude to hlucne oproti rele?Je tam teraz starsi stykac a je dost hlucny.A su stykace na 4 fazi.Ten co teraz mame je na 3 spotrebice
Naposledy upravil Karya dne stř črc 31, 2013 2:38 pm, celkově upraveno 2
Karya
 
Příspěvky: 31
Registrován: pát srp 19, 2011 9:12 am

Re: Rele alebo stykac

Příspěvekod goodbie » stř črc 31, 2013 2:36 pm

nebude to hlučné ano čtyř polové jsou také, je celá řada různých stykačů chce to jen dobře zvolit.
goodbie
 
Příspěvky: 1345
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:

Re: Rele alebo stykac

Příspěvekod goodbie » stř črc 31, 2013 2:42 pm

Karya píše:Nebude to hlucne oproti rele?Je tam teraz starsi stykac a je dost hlucny.A su stykace na 4 fazi.Ten co teraz mame je na 3 spotrebice
příkladně tady http://www.elektro-paloucek.cz/jistici- ... u-3-fazovy
goodbie
 
Příspěvky: 1345
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:

Re: Rele alebo stykac

Příspěvekod Karya » stř črc 31, 2013 2:58 pm

Dakujem
Karya
 
Příspěvky: 31
Registrován: pát srp 19, 2011 9:12 am


Zpět na Boilery, ohřev TUV, vytápění, klimatizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: bol-St, CC [Bot] a 0 návštevníků

Reputation System ©'