Wifi bohužel používám, nadšený z toho nejsem, ale je to daň za to, že můžu pracovat i na zahradě atp.
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 05, 2023 10:07 pm
PavelR píše:borco píše:Drama, to ze mikrovlnka ma pozitivny vplyv na ohrievanie - neviem videl som niekde videa, kde robili nejaky pokus s ohrievanim vody ktorou nasledne polievali rastliny a skoncilo to nie moc dobre pre mikrovlnu, preto manzelka domov mikrovlnku nopusti. Podobny nazor ma aj na indukciu, vraj citala ze je problem dat aj pod dosku s indukciou suplik s pribormi - neviem ci je to pravda - vie sa k tomu niekto vyjadrit? Cchel by som mat cisto elektricku domacnost a na prehovarani na indukciu intenzivne pracujem:)), lebo klasicka elektricka doska bude proti plynu skok o level nizsie. Dik pan Taum dam precitat tvoj prispevok mangelke:)).
Jeden dotaz. Tvoje zena nepusti mikrovlnku nebo indukci do domu jen proto ze videla nejake video ci ji nekdo neco napovidal? Video jak ohreju dva kalisky vody jeden normalne a jeden v mikrovlnce a tim zaliju rostlinku a jedna chcipne ti nasimuluje kde kdo.
Podle me mikrovlnka nema zadny nagativni vliv na potraviny. V pouzivanem mnozstvi pristroju na svete uz by se davno ukazal problem kdyby tam byl nejakyposdtatny . Indukce snad nemuze mit vliv vubec zadny. Leda ze by mela vliv na zelezo ve spenatu
Roger píše:Take pouzivam handsfree, no a to je mikrovlnka primo v uchu2,4ghz stejne jako v mikrovlnce
i tak je ten vykon nekolikaradove nizsi jak vykon mobilniho telefonu, jedno jestli na 2,1 nebo 0,9 ghz... V aute mam pevne vestavene handsfree, take pres 2,4 a jelikoz telefon vysila v aute, neni na externi antene (takove elefony s externim konektorem anteny se jiz 10 let nevyrabeji), tak to neni buhvijak idealni, ale orsich vlivu okolo nas je vic...
I kabelova handsfree vyzaruje elmag do ucha:)
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků