Inak mi naň v pohode bežia potrubné ventilátory (3 x 20W) a bez problémov aj pištoľová pájačka.
Sleduj akcie v reťazcoch

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 08, 2021 8:46 pm
davidkitt píše:Ahoj, poradíte mi prosím? Uvažuji o koupi měniče napětí na 230V. Max. výkon stačí 150W. Nevím ale, jaký měnič je pro mě nejvhodnější. A taky si říkám, jestli nebude baterie při provozu zatěžována vysokým odběrem-má jen 12Ah (nemyslím tím, že dlouho nevydrží). Možná (jestli to kvůli něčemu nevadí) by mi stačil nějaký měnič, který se používá do auta.
shivason píše:Zdravím, zaujala mě vaše sada a rád bych si pořídil něco podbného domů "na hraní". Použil bych pravděpodobně stejný panel, regulátor i baterii. Chtěl jsem se zeptat na dvě věci:
1. jaké jsou parametry propojovacích kabelů panel - regulátor a panel - baterie, používáte napájecí konektory se zámkem?
2. k čemu a jak připojujete spotřebíče - k regulátoru nebo k baterii? Píšete, že používáte k provozu nabíječky na mobil (předpokládám že máte autonabíječku s 12v konektorem), zářivky 11 a 7w máte vyřešeny jak?
Děkuji za případnou odpověd, přeji hezký (hlavně slunečný) den.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků