Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 3:44 am
mypower.cz píše:Napriklad u zminenych prumyslovych UPS? Nebo i tam ano? Koupim do serverovny 30kW UPS a musim to konzulotovat s distributorem? kdyz mam stale stejny odber jako obvykle? Kdyz si mi klienti daji do serverovny k serverum UPSky a udela to 100kW vykonu v souctu take musim reportovat distributorovi? Jakym pravem je toto mozno vyzadovat? Pta se distributor tedy i u ostatnich zdroju nebo jen to co ma FV clanky a vrtule ho zajima a nic jineho ho nezajima?
Tato pravidla platí pro plánování, zřizování a úpravy výroben elektřiny připojených k sítím nn, vn nebo 110 kV PDS a provoz takto připojovaných výroben.
xmasin píše:Tak mě napadlo, co jim napsat, že se na popisovanou instalaci PPDS nevztahují, protože de jure se PPDS příloha 4 vztahuje pouze na provoz výroben provozovaných paralelně se sítí, což zde není.Tato pravidla platí pro plánování, zřizování a úpravy výroben elektřiny připojených k sítím nn, vn nebo 110 kV PDS a provoz takto připojovaných výroben.
tomas píše:Poslední informace od investora je že to nemám řešit a smlouvy ukončí, že je stejně chtěl ukončit a dáme tam mikrokogeneraci...
kodl69 píše:A co takhle dřevoplyn? Z toho dřeva si ho vyvineš kolik chceš. Ale to bychom měli probírat jinde...
tomas píše:Provozní hodnoty.
I když je akumulátor 30kW, tak zvládá i 40kW.
Pokud k akumulátoru není připojená spotřeba (pouze regulace a router, PLC modemy atd..) tak mi to vlastní spotřebu zobrazovalo kolem 150-180W, což není v porovnání s například Infinisolarem špatné. Při větších výkonech vlastní spotřeba akumulátoru samozřejmě roste, protože se zvyšuje i rychlost čerpadel které přečerpávají elektrolyt.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků