Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát čer 09, 2023 12:10 pm
mypower.cz píše:Duvodem je snih. Z hornich to slezlo az ted, spodni byly cely den uz skoro bez snehu.
SJM píše:mypower.cz píše:Duvodem je snih. Z hornich to slezlo az ted, spodni byly cely den uz skoro bez snehu.
Z obrázku to vypadá, jako by byly všechny panely pod stejným úhlem.
mypower.cz píše:2 spodni rady clanku na hornich panelech byly pod snehem, prave jsem to odhrnul.
PS: vcera se mi nechtelo a dneska to tam primrzlo. Evidentni nevyhoda ramovych panelu. Dlouha palubka to poresila
mypower.cz píše:Rozdil ve vykonu pote co jsem do toho šťouchnul palubkou
EDIT: si rikam, jak sou zapojene ty clanky v panelu ? Nebylo by lepsi je mit nalezato ty panely ? jakoze o 90 stupnu otocit ? Stejne jako jsou ty spodni? Nebo je to jedno jestli je zakryty sloupec nebo radek ?
rob.brno píše:Na fotce je vidět stín vrchních panelů, který se promítá na vrchní část spodních panelů. Nebo se mi to jen zdá?
mypower.cz píše:EDIT: si rikam, jak sou zapojene ty clanky v panelu ? Nebylo by lepsi je mit nalezato ty panely ? jakoze o 90 stupnu otocit ? Stejne jako jsou ty spodni? Nebo je to jedno jestli je zakryty sloupec nebo radek ?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků