Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte dub 20, 2021 5:47 pm
youda píše:Plazivec,
ano, podceňování blbců je potřeba opravdu nepodceňovat
Je-li totiž něco nemožné, vždy se najde idiot, kterému se to podaří.
Ovšem pozor:
Určitě platí to co píšeš, tedy že spousta objevů byla učiněna náhodou, nebo lidmi, kteří vůbec nebyli z daného oboru. Toto vím a nerozporuji. To, na co upozorňuji, je něco trochu jiného: když se 100x dokola prověřuje to samé, nesmyslné řešení.
To už není o náhodě, ale i ignorantství. Jde tedy o jiný případ.
petrd píše:Kdyby byl mypower placeny nejak vic nez symbolicky napr 5Kc/mesic tak bych asi chodil na zahr. fora. Uprimne receno - proste nejak nejsem zvyklej za cteni webu platit a takova bude asi vetsina amateru
............
diablo007 píše:.............. jestli někomu má docent odpovědět nebo ne. I doposud měl možnost se svobodně rozhodnout zda odpoví nebo ne a podmiňovat to tím že pokud někdo zaplatil jeho ochota by se automaticky měla zvýšit je úvaha špatným směrem. Nikdo z přispívajících tu neradi pro peníze tak proč by je najednou měli peníze motivovat?
Kobra23 píše:Opravdu neexistuje informace kolik ten provoz fóra ročně stojí, abychom tu zbytečně netlachali kvůli pár korunám?
Je to 15tis, nebo 50tis, nebo 100tis.?
fatter píše:...mne to z dialky pripomina sedenie v krcme na pive s kamosmi...
Malokedy som kamosovi v krcme povedal, nech si to nastuduje doma alebo vyhlada cez google ked som vedel odpoved.
fatter píše:A mne fora pripadaju ako sedenie s kamosmi. Vyberat za to peniaze, to mne celkom nesedi
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků