Omyl. Byl jsem jenom dusledný za sebe, to mi nemužete vyčítat. Když nekdo na nekolikrát nepochopí nadpis, neprečte si dohromady nic, a začne mlžit dále i po seriozní žádosti na zmenu, tak je to namíste. Jinak jste jako policajt, co vymení pachatele a poškozeného.fugas píše:Já bych řekl,že jste nastoupil jako mentor Vy.A z toho to také všechno vzniklo.Ne všichni asi reagovali adekvátně a je tu tahle debata.Vaše náklonost k striktnímu držení se nadpisu je na místě.Ale nikomu ze starousedlíků ten systém,jak je nastaven asi nevadí,jinak by to už dávno nškdo řešil.Nejsme ve škole,kde zarputilá češtinářka rozdává černé puntíy za nedodržení okrajů.
Nemyslím,že by tahle debata někam vedla.Body o které jste byl z uvedených důvodů připraven jste získal zpět za příspěvky,které členové ocenili.Tak je tonastaveno a většině to vyhovuje,tak to tak asi má být.
Opravdu nejsme ve škole, kde se rozdávají body za nedodržené okraje. Na druhé strane není v porádku, když se jiným po sešitech rozlévají atramenty, a to, zda je nekdo starousedlík nehraje v tomto žádnou roli, jsem to ani nevyšetroval.
Mechanismus získávání/sčítávání bodú není správný. Stejne jako nelze prumerovat zločince a jejich obeti, dovedeno do extrému, kvuli lepšímu pochopení. Vetšinový princip má smysl pouze, když je skupina dostatečne homogenní, jinak je bez záruky.
Stejne jako pravda není výsada vetšiny. Rešení muže naleznout 1 človek za současného hafkání dalších 1500 "dalmatincu".