fugas píše:1. Naopak systém přehlasování jednoho chytrého dvěma méně chytrými je zcela demokratický i když ne úplně správný.
2. Jestli má kluk od sousedů vystudován teprve první ročník učiliště v oboru automechanik a přijde za mnou s nesprávným postupem instalace pístních kroužků do fichtla,nebudu se k němu hned chovat jako hulvát.
Ty neznáš charakteristiku motoru a neumíš nakreslit graf?Tak to si jdi přečíst stoh knih,páč do té doby to neseřídíš!
Reaguju pouze na vás, protože se mi zdá, že jste to napsal víceméne normálne, i když s váma príliš nesouhlasím.
1. Zažil jsem dostikrát, kde ne 2, ale hned nekolik, až pomalu armáda hlupáku prehlasovala jednoho normálního, čiste proto, že by "hlupáci" museli vstát ze židle. Neobhajujte zde prosím "demokratickou" lenost a neschopnost. Nejspíš oba víme, že každá forma demokracie, kde má stejný hlas sociopat i treba učitel, kterému kolikrát nechtejí porádne zaplatit práci je k ničemu, a slouží jen jako ochranná zóna pro ty, kterí aktuálne loví v moutných vodách.
Takhle by se mohlo stát, že si ňoumové odhlasují systém, který jich bude živit, aniž by neco pro systém udelali, jenomže perpetum není, a podobná struktura speje k zániku. Proč by se lidi, kterým se pracovat chce meli stát obetí tech, kterým se nechce, a ješte budou kazit výsledky ostatním. Proč by meli chcípnout, nebo jít na dno spolu s nima.
2. V tomto bodu neuvažujete možnou zámenu príčiny s následkem. Sice situaci, kdy nastartuje zelenáč, a hned je moudrý jako rádio. Pokud chceme po nekom požadovat etiku, sami ji dodržujme. Nikdo není povinen nechat se ohazovat kameny, jako to navozuje treba bible. Pokud by jste si dal námahu a prečetl mé príspevky chronologicky (dobre víme, že podobné komentáre se momentálne týkaly mne), tak by treba nezaujatý čtenár bez velké námahy zjistil, že ne já jsem vystartoval první, ale naopak vy nekterí na mne, viz výše, nebo jinde.
Treba takový miroc... namísto toho, aby vzal vec chlapsky, ješte dále bude provokovat, místo aby si zjistil, jak to doopravdy s tím sycením je, a tím priznal barvu.
Nekterí zdejší na židlích se práve chovali tak, jak jste to popsal, pritom jim na to chybel kredit. Ospalé "forum" se najednou probralo, když nekdo zabrzdil facku od dirigentu na židlích, co to mají semtam ve zvyku. Najednou samý psycholog, co ale zameňuje príčinu s následkem.
Podobné typy "demokracie", prumerování a tím nic jiného, než rovnostárství jsou dohromady k ničemu.