Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát bře 24, 2023 11:00 pm

Setkání Sluneční blesk.

Novinky na MyPower.CZ, podpora, návrhy, nápady, náměty, stížnosti ...
Předchozí

Re: Setkání Sluneční blesk.

Příspěvekod mypower.cz » pon kvě 27, 2013 4:34 pm

swan1 píše:Hoj , bolo nás v obednej špičke "do 20 kusov!" , foto mám , no neviem či ich môžem zverejniť :celebrate3:

Muj xicht je verejne znamy z nekolika clanku na ekobydleni a dalsich, za me s tim nemam problem, otazka co ostatni :) Zeptejme se zdali je nekdo kdo vylozene nechce aby bylo zrejme ze byl na srazu a pokud se nekdo takovy najde, tak ho na fotce jednoduse rozmaznem jak pomeranc na zdi :D - stacilo by mi fotky poslat, klidne je vhodne oriznu a upravim. Je tu nekdo takovy komu by pritomnost na fotce vadila? Pravda toto by mohlo byt na pristim srazu automaticke ze fotografovani povoleno s tim, ze kdo vyslovne nebude chtit, ten by tuto skutecnost predem oznamil, sedl si tak, aby s tim fotograf nemel problem, nebo proste jeho pritomnost by byla zamaskovana, nebo by fotograf fotky komponoval tak, aby dotycny videt nebyl.
mypower.cz
R.I.P.

Příspěvekod Wagoneer » pon kvě 27, 2013 5:03 pm

Já problém nemám a rád bych nějaké foto měl..
:-)
?
Wagoneer

Příspěvekod Frenky » pon kvě 27, 2013 5:05 pm

S focením problém taky nemám, s tou výhradou, aby foto nebyla přilepena na cukřenku jako výstraha proti dětem aby tolik nesladily :lol:
24x Solární panel JINKO SOLAR 225 Pmpp=225W, 2x Regulátor STUDER VT-80, 2x Střídač Studer XTM 4000-48, BSP, RCC, AKU 48V LFP200Ah, 2x AKU DURATHON E4815. Řizení a dohled, SDS, vlastní vyčítání arduinem DUE v krabičce (ARMOSY), export dat do RPi s databází a html stránkou.
http://95.85.214.80, viewtopic.php?f=3&t=4809
Frenky
podporuje fórum

Lokalita: Doubravička

Příspěvekod kobe » pon kvě 27, 2013 5:06 pm

S rozesláním fota účastníkům problém nemám.
Volně na net prosím nedávat!
?
kobe

Příspěvekod mypower.cz » pon kvě 27, 2013 5:11 pm

kobe píše:S rozesláním fota účastníkům problém nemám.
Volně na net prosím nedávat!

jo.. tak tohle je prvni prani o nezverejneni, ktere by melo byt respektovano. Kdyz to sem dame, je to verejne na netu. Pokud mi tedy budou fotky zaslany, muzu je upravit tak aby na nich kobe nebyl videt. Ovsem jedna vec je ze netusim ktery kobe vlastne byl :) U par lidi jsem nepostrehnul nick :) Je nekdo dalsi kdo si nepreje byt zverejnen ?
mypower.cz
R.I.P.

Příspěvekod jose » pon kvě 27, 2013 6:37 pm

Rozeslání účastníkům je dobrá varianta
Měnič Xantrex XW6048; 0,5 baterie Tesla Model 3 (40 kWh)
jose

Předchozí

Zpět na MyPower.CZ