Stránka 1 z 2

Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 4:58 pm
od mypower.cz
Odkud čtete MyPower.CZ?

Význam odpovědí:

- z hlavní stránky
mrknu na hlavní stránku http://mypower.cz a odtud kliknu a čtu dál

- přímo z fóra
chodím přímo na http://forum.mypower.cz, nové věci čtu pomocí funkcí phpBB.

- z RSS
odebírám RSS a když mě něco zajímá, kliknu přímo z RSS na téma na fóru

- odjinud
jiný web odkazující na novinky na mypower.cz, vyhledávání ve vyhledávačích, nebo něco ještě jiného

:read:

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 5:38 pm
od rob.brno
V oblíbených mám odkaz na aktuální search.php?search_id=active_topics

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 7:03 pm
od joseff
primo z hlavni stranky (mypower.cz)

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 7:45 pm
od 007ToMMaS
Osobne z hlavnej stránky lebo je to tam prehľadné a zároveň hneď pozriem aj grafy buď mojej FVE alebo iných FVE :)

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 9:29 pm
od luge
priamo z hlavni stranky
chyba tam už len http://mypower.cz/schema-mypower#.USfUzWdqy19

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: sob úno 23, 2013 10:25 am
od b3457
Z android mobilu pomoci aplikace Tapatalk ;-)

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: sob úno 23, 2013 4:45 pm
od bednar
- z hlavní stránky
mrknu na hlavní stránku http://mypower.cz a odtud kliknu a čtu dál

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2013 11:30 am
od ixo
Z mail notifikacii na temy, ktore ma zaujimaju. A ak mi dlho nic nechodi, idem na hlavnu stranku a checknem dalsie diskusie.

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2013 4:04 pm
od mytus
Cez RSS - ako na PC, tak aj v mobile. Keď ma niečo viac zaujme, alebo sú v príspevku obrázky, otváram cez prehliadač.

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2013 7:03 pm
od Lui
Ja to mám priamo z fóra,totižto ja ked otvorím Mozillu,tak hned idem do histórie kde mám uložených asi 6-8 stránok ktoré pravidelne sledujem....no a Mypower je samozrejme medzi nimi....a priamo otvorené ako forum...

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2013 7:58 pm
od abrams
Zdravím ,

převážně z Wiki , když zaspím tak home page :yes: . Wiki otevírá nové panely , home page nee :( .

Elektronům zdar *cloud*

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: čtv srp 01, 2013 4:53 pm
od mypower.cz
abrams píše:Zdravím ,

převážně z Wiki , když zaspím tak home page :yes: . Wiki otevírá nové panely , home page nee :( .

Elektronům zdar *cloud*


Novy panel se da otevrit kliknutim na odkaz scrollovacim koleckem mysi, pokud je, nebo CTRL + leve tlacitko mysi.

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 12:53 am
od Roger
b3457 píše:Z android mobilu pomoci aplikace Tapatalk ;-)

TAk jsem to zkusil a Api is Expired - participated vubec nevidim...

Btw. Odkud kdo cte si admin muze zjistit z logu ne?

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 8:38 am
od mypower.cz
Roger píše:
b3457 píše:Z android mobilu pomoci aplikace Tapatalk ;-)

TAk jsem to zkusil a Api is Expired - participated vubec nevidim...

Btw. Odkud kdo cte si admin muze zjistit z logu ne?


Muze, ale admin udelal anketu, aby o zpusobech cteni mypower.cz mezi sebou vedeli i ostatni uzivatele, pripadne o tom podiskutovali. Proc by admin nemohl zalozit o tomto i anketu?

Ad Tapatalk, ano, priznavam API je dlouho neaktualizovane, ale po dlouhe dobe jste jediny, ktery hlasi problem. Tudiz nebyla to priorita, protoze sam to nemam jak odzkouset. Vlastnikem chytreho telefonu nejsem.

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 2:05 pm
od Roger
A ani chytreho tabletu? To je nejuspornejsi pocitac, bere mi to snad jen 1,5w a ten vykon... Při cteni knih nemusim svitit :-D

Admin si muze udelat anketu, jistze, diky tomu jsem se dovedel ze ma behat tapatalk, tak diky za tuto informaci! Jinak bych se to ani nedovedel :-D

Kdybyste aktualizoval plugin, tak by mi to myslim i samo nabidlo v mobilnim safari, ze si mohu otevrit tozto forum v aplikaci (coz když jsem se nedovedel, tak me ani nenapadlo to zkpouset, další zkušenost pro me = stary plugin = fporum muze tapatalk podporovat i bez nahlaseni v mpobilnim Safari), tak se primlouvam za update pluginu tptlk :-D
http://www.tapatalk.com/activate_tapata ... ugin=phpbb

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 3:14 pm
od drama
To se mi nezdá 1,5W... Já používám mikronotebook Toshiba AC100 a bere mi v závislosti na podsvícení 4,5-6W. Máte to změřeno, pokud ano čím? Co to má za procesor a display?

Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: stř srp 21, 2013 7:48 pm
od Roger
Mam obycjny wattmetr z Lídlu a ten kolisal mezi 0-2W (< 2W neumi ukazat-zmerit) a truRms asi nema tak jsem to vzal ODHADEM ze nema vic jak 2W, jeste ti to zmerim na CEZackych hodinach uplne presne na setinu wattu az budu mit dobito a bude moznost vypnout vsechno, ted by mi asi uteklo stado vypnutim ohrady nemam v nem baterky a jedu na 12V/230 :-)

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: čtv srp 22, 2013 12:23 am
od Roger
dle hodin elektro rozvodnych zavodu bere 1.95545898968 watt, doufal jsem ze to bude min :-( je to i s rezii napajeciho adapteru ale ten by neotocil asi hodinami na prazdno, to muze byt tak 0,1 watt?

na nejmensi podsviceni ale nekdy bych ho chtel jeste mensi, i kdyz dnes je uplnek a ja jsem venku, tak bych i tak ubral ale uz to mene nejde.

Merit dalsi rezimy (s gps, se zapnutym radiem, youtubem pres 3g) apod se mi uz nechce, jedno bliknuti hodin trvalo neco pres 3 minuty (vlastne 3 minuty = 2 Watty) a cekal jsem 3 bliknuti... Cucet 9 minut do elektromeru a mackat stopky...

Takze faktem je ze pod 1.95545898968 Watt se s rozsvicnym displejem, otevrenou bilou webstrankou nebo aplikaci apatalku a zapnutym 3g niz nedostanu :( a pochybuji ze existuje nejake lepsi a uspornejsi zarizeni, do terenu uspornejsi vykonnejsi lehci a flexibilnejsi dost tezko, navic se vejde do kapsy u saka a i kdyz cpu je z 2011, neexistuje aplikace, co by nestihala :-) zrovna vcera jsem cetl clanek, proc se android seka v UI a jablko ne.

Mozna by mene brala wifi verze (nema horni cellular gps clonass modul) ale pocitam ze ne o moc, ve standby tento integrovany modul moc asi nebere, nejvic bere displej.

Specs:

Ps: predchozi Krizik elektromer netocil otackomer do 10Wattu, tento digitalni toci snad uz od 1 wattu... :-(

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: čtv srp 22, 2013 7:19 am
od drama
Tak to je moc hezké, jen se mi nezobrazují specifikace, takže nevím o jaké zařízení jde...

Re: Průzkum: Odkud čtete MyPower.CZ

PříspěvekNapsal: čtv srp 22, 2013 12:28 pm
od Roger
opraveno, vlastne jsem nazev zarizeni drive specifikoval v jinem postu, coz jsem si neuvedomil ze ne zde :-)
viewtopic.php?t=1352&p=21252#p21252