Tak to se musim opravit. SLovy oficialne jsem si predstavoval, ze dam panely na strechu, necham udelat revizi, jednak tedy jako zmineny dukaz ze to bylo nainstalovane pred 2014 a hlavne kvuli pojistce na dum. V zadnem pripade nemam v umyslu chodit nekde na CEZ a neco hlasit a prihlasovat,abych pak za to jeste potom platil nejakou dan. Ty panely absolutne nic nikoho nestoji a neohrozuji,takze me muzou polibit p..... Ono by bylo nacase aby se v teto zemi uz neco stalo,bohuzel v tomto pripade je DEFENESTRACE neadekvatni. Vcera jsem sel v noci z hospody domu a na vlastni oci jsem videl jak zastavili policajti na zastavce kde stali 4 romove, dve zenske a dva nactileti zmetci, kteri na ne pokrikovali "CO CHCES". Policajt (nejaky vypaseny ctyricatnik) se ho jen zeptal komu tyka. Kdyz sem sel kolem, tak jsem si neodpustil poznamku, jestli si od nich nechaji srat na hlavu

policajt nerekl ani popel a jeli dal (v aute byli dva).
Ja nejsem zastancem komancu,ale tohle se stat pred 25 lety,tak se ten zmetek bude sbirat v krvi ze zeme a priste uz nerekne krivy slovo. No, trosku jsem odbocil, jen jsem chtel rict ze nepatrim mezi lidi kteri slepe vse dodrzuji. Za par tydnu kolaudji barak a pak mam v planu delat veci na ktere bych mel mit oficialne ohlasku,atd..