Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř čer 07, 2023 5:18 pm
Sepulnation píše:Ahoj, je tu někdo, komu se podařilo do Hass.io připojit SDS tak, aby ji mohl ovládat a vyčítat z ní data? Mám doma několik SDS IO6 a rád bych je do Hass.io dostal. Psal jsem Rokytnovi, který by o tom mohl něco vědět, SZ, ale ten vypadá, že se na tomto fóru odmlčel.
Díkes, Honza
mgx píše:Ak by bol zaujem, mozem spravit cca 1h-2h workshop s real-life demom cez zoom, kde by sme:
ku vsetkemu kratky vyklad co ako preco + vyriesenie zakladnych problemov ktore nastanu. Idealny stav by bol, keby ludia instalovali paralelne na svoje systemy, tie by sme pripadne vedeli spolocne opravit a ukazat si zakladne chyby a ako na ne.
Napiste, kto by mal zaujem a termin ktory viac vyhovuje, podla odpovedi sa rozhodnem. Pre menej ako 5 ludi je to strata casu.
proasnet píše:Ja provozuju HA doma asi rok a hodne experimentuju. Bezi mi na RPI3 Hassos a ridim s nim vse co se da. Ve spouste veci jsem prepalil FW z tuyi na tasmotu a ke komunikaci s fve jsem si naprogramo al vlastni branu s arduinem. V realnem case mi sbira udaje o produkci a spotrebe. Je to super vychytavka. Hodne jsem se naucil i v programovani kvuli tomu. Dokonce jsem zasel az k blbostem ze kdyz rano vyjde slunicko a opre se do panelu, kavovar mi sam udela presso
Marcus81 píše:proasnet píše:Ja provozuju HA doma asi rok a hodne experimentuju. Bezi mi na RPI3 Hassos a ridim s nim vse co se da. Ve spouste veci jsem prepalil FW z tuyi na tasmotu a ke komunikaci s fve jsem si naprogramo al vlastni branu s arduinem. V realnem case mi sbira udaje o produkci a spotrebe. Je to super vychytavka. Hodne jsem se naucil i v programovani kvuli tomu. Dokonce jsem zasel az k blbostem ze kdyz rano vyjde slunicko a opre se do panelu, kavovar mi sam udela presso
Hm, tak toto mas super, toto je pre mna raketo veda![]()
Ale rad by som sa to naucil...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků