Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned čer 26, 2022 11:54 pm
marsal64 píše:Tak medituji, že by Loxone... Když bych do toho investoval, byl by někdo tak laskav a navedl mne, jak by šlo (co nejlevněji) z Loxone miniserver monitorovat ev. řídit Axpert VM II 24V 3000W PF1?
josse píše:Pro těch pár příkazů si to můžete připravit do "tabulky" a nemusíte to počítat...
No vždyť to píšu... Já to na začátku taky nepočítal...xmasin píše:josse píše:Pro těch pár příkazů si to můžete připravit do "tabulky" a nemusíte to počítat...
Bohužel nejsem programátor, takže dost dobře nechápu výpočet toho CRC.
josse píše:No vždyť to píšu... Já to na začátku taky nepočítal...
luky píše:Já mám v kotelně PLC Domat markmx http://products.domat-int.com/cs/procesni-stanice/424-ddc-regulator-88-i-o.html. Stálo to sice 20, ale má to tolik vstupů a výstupů (88), že mi asi jen tak nedojdou. Rozšiřitelnost - ethernet (webserver+modbusTCP), 2x RS485, 2x RS232. Na Loxone mě odradilo, že mají uzavřenou sběrnici a oproti začátkům už nemají zájem o kutily, ale jen o "profi" instalace.
Pár příkladů je zde:xmasin píše:josse píše:No vždyť to píšu... Já to na začátku taky nepočítal...
A to je někde ke stažení tabulka s příkazy včetně spočítaných CRC?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků