arduino+raspberry
Home Assistant, Arduino, SDS, Raspberry, Linux, vzdálený dohled, automatizace, měření, opensource, closedsource, hotová řešení, DIY, stavebnice, komponenty, software, postupy, návody, schémata, rady, zkušenosti ...
-
arduino+raspberry
Dobrý den pánové,
Jsme sice čerstvě zaregistrovaný ale jako divák a návštěvník zde chodím často.
Postavil jsem tady toto, viz níže ale narazil jsem a již nevím jak dále.
Řeším problém a po mnoha a mnoha testech jsem došel na to, že analogové řízení nebude to pravé pro tento projekt.
Navíc mám něco dalšího za-lubem a potřebuji sledování sluníčka vyřešit tak, aby max. co 5 minut došlo k natočení ve V+H rovině přesně na slunce bez ohledu na to, zda je za mrakem nebo ne.
Mám data s 1 minutovým výpočtem podle GPS na celý rok a potřeboval bych to seskládat dohromady.
Sestava je osazena Arduinem +lan nebo wifi, arduino 3osý kompas, gyroskop a další milion čidel. Projekt je složitý, není vše na tomto namontováno.
A předem se omluvám na spleď drátů, je to asi tak po 6 předělané ale stále se vyznám.
Uvítám spolupráci budˇ osobně nebo teamwiewer + skype... vše záleží na situaci.
v dálce je za stromy další funkční level, ale ten příště.
Jsme sice čerstvě zaregistrovaný ale jako divák a návštěvník zde chodím často.
Postavil jsem tady toto, viz níže ale narazil jsem a již nevím jak dále.
Řeším problém a po mnoha a mnoha testech jsem došel na to, že analogové řízení nebude to pravé pro tento projekt.
Navíc mám něco dalšího za-lubem a potřebuji sledování sluníčka vyřešit tak, aby max. co 5 minut došlo k natočení ve V+H rovině přesně na slunce bez ohledu na to, zda je za mrakem nebo ne.
Mám data s 1 minutovým výpočtem podle GPS na celý rok a potřeboval bych to seskládat dohromady.
Sestava je osazena Arduinem +lan nebo wifi, arduino 3osý kompas, gyroskop a další milion čidel. Projekt je složitý, není vše na tomto namontováno.
A předem se omluvám na spleď drátů, je to asi tak po 6 předělané ale stále se vyznám.
Uvítám spolupráci budˇ osobně nebo teamwiewer + skype... vše záleží na situaci.
v dálce je za stromy další funkční level, ale ten příště.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19 Odpovědi
- 3205 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od bokser01
-
- 71 Odpovědi