LUI: jenze na vyrobu LiFePO4 baterek potrebujes spickovou fabriku a spickove suroviny. Setrvacnik nemusi dosahovat urovne "kosmickeho veku" a navic, nema fungovat jako trvale uloziste energie, ale jako uloziste prebytku ...
Páči sa mi Tvoj optimizmus,ale keby si sa dal do realizácie takého projektu....no ver mi že by si sa tejto možnosti velmi rýchlo vzdal....
A nechcem sa hádat....
málo kwp , 60V 1,2kAh , 15S 600P Lion + 60V 198Ah Lifepo4 , 10 x MPPT VT-80 , 4xStuder XTH 8000 vo výstavbe ,
Záloha:180Wp ,12V LiFePO4 60Ah , epsolar 10 ,victron 350w sinus
1. 4 x 225 Wp Sunway do 24/135 AGM do 1 x Involar 250 W z i4WiFi - beží večer
2. 4 x 225 do 4 Involar od i4WiFi - beží občas (riešim druhý akumulátor)... https://EnergiaWeb.sk
Prikladám článok o úložišti energie vo forme kvapalného vzduchu na ktorom pracuje anglicko. Za zrodom tochto systému tuším stojí vedec ktorý vymyslel pohon aut na vzduch. http://www.solarninovinky.cz/2010/index ... 502&rm=232
Viděl jsem to v reálu . Přesnět takhhle je zalohovaná budova integrovaného bezpečnostního centra v Ostravě ( centrum tísňového volání všech složek kraje) a kdo chce vědět kak to funguje ,tak tady je odkaz. http://www.odbornecasopisy.cz/index.php ... ment=39671
Doma to nevyrobíte a cena je přímo pekelná R.
Několik desítek kilogramů nevyvažených to je trochu dost z cesty . Když vyvažuju kola na motorku . A jsou volná a namazaná ložiska tak že si to samo hledá svoji polohu tak to doma ve svěráku staticky vyvážím téměř přesně . Pokud by se tedy sehnal materiál a soustruh nebyl by problém stočit takový setrvák zcela přesně . Jen by se do toho pak vyvrtalo pár dírek na doladění . Kdo jste někdy viděl jak daleko doběhne kolo z nákladáku když se v cca 90ti uvolní . Potvrdíte že tohle mít doma by vyžadovalo bud fakt dobře propracování nebo jistou dávku šílenosti . Ono stačí jen roztočit blbý ložisko vzduchem a poslat ho po dvoře . A to má jen několik set gramů .
Roztočené kolečko z roltopu ( vězdička na konci lišty motorové pily ) se roztrhlo a zmizelo neznámo kam . Takže bacha na ty odstředivé síly . Takové dobře kousnuté ložisko na setrváku by mohlo ukroutit 20tku hřídel jako klacík z lízátka
Nevím jaké požadavky si mám představit pod pojmem zalohovaná budova integrovaného bezpečnostního centra v Ostravě. Jak co a nakolik je zálohovaná ve variantě se setrvačníkem a pokud by šlo o jinou variantu jak a kolik by byla např. s bateriovou UPS a srovnání nákladů. Jinak mi taková informace že je někde sertvačníková UPS, nic moc neřekne. Setrvačník je pěkná věc, ale nedozvěděl jsem se jaké má ztráty na udržení v chodu. Předpokládám, že se točí stále a náklady na ložista a dohled vyvážení také nebude energeticky a finančně nenáročné.
V tomto případě se používá setrvačník na výpadky v řádu desitek sekund. Tření je samozřejmě z dlouhodobějšího hlediska obrovské a veškeré úvahy tímto směrem na tomto musí skončit.
Ano setrvačník je k pokrytí krátkodobého výpadku na pokrytí startu dieselgenerátoru, poptával se takový zdroj pro jednu akci ale je to už blouho, setrvačník běhá myslim ve vakuu nebo v nějaké spešl plynu pro snížení tření, je rozrotovanej pořád aby byl schopen pokrýt výpadek.