Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 30, 2023 8:12 am
Soban píše:Tak čip nebude KO to jsou blbosti, KO by to bylo pokud by jsi tam nahrál FW pro jiný stroj a to by přeplo některé vývody jinak a šlo to do skratu.
Prostě to skusit rozchodit, musíš se trefit do času kdy ten čip bootuje a ještě nenaběh ten jeho FW.
Panel dát na kabely a vypnout mu napájení a zapnout a snažit se spustit ten upgrade SW a modlit se aby jsi se trefil do toho okna....
Pokud to nejde pak jedině programátor a nasypat to do čipu přímo, ovšem to normální člověk nemá......
Franta2776 píše:Moje rada je:Co funguje do toho se nerýpe.Velmi často si něco dodrbu:))))
Jamez píše:A tak programátor by nebyl problém, jen za boha v celým internetu nemůžu najít verzi 112.14
Soban píše:Jamez píše:A tak programátor by nebyl problém, jen za boha v celým internetu nemůžu najít verzi 112.14
Napsat výrobci? Prodejci?
sem si koukal https://www.ostrovni-elektrarny.cz/?podpora#
polom123456 píše:Zajímalo by mě jak jsi dopadl. Měl jsem něco podobného a stálo mě to přes 6000,- za výměnu desky. Nahrál jsem firmware všo 100% OK a už axpert MAX nenastartoval - prostě černý displej...
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků