od marko250 » pon dub 09, 2018 5:30 pm
Nemám displej,mám verzi Lite bez MNGP(displej).
02/2017 nahrán poslední firmware,od té doby jede nonstop s každodenním půlnočním restartem(odjedu na dovču a je to jistota chodu).Zadání toho Time je ,kliknout na patřičné políčko myší(zašedne) a následně buď posuvníky,nebo rovnou na klávesnici zadat chtěnou hodnotu.Následně se pod tabulkou sekce nachází ukládací tlačítko(opět myš).
Nyní otevřu toto okno s maximální hodnotou jak píšeš a graficky pokřivené,nicméně na něj jde kliknout pro aktivaci změny,ale posuvníkem to nejde dokud přez klávesu nesmažu(Backspace,nebo Delete) abnormální parametr.Vznikne prázdné pole a pak už jde zase psát nebo klikat hodnota.V tuto chvíli,ale posuvníkem jede hodnota od 18 do 00hod.,oproti tomu minutové pole lze měnit okamžitě bez mazání jak posuvníkem,tak klávesama 59 do 00.Po uložení,kdy se ukáže přepisování jak má a vypnutí programu se po znovuotevření opět načte nesmyslná maximální hodnota.
V tomto kroku přepisu a uložení jsem vyzkoušel všechny možné variace v okně,včetně restartů,odpojení,dokonce jsem čekal i na půlnoční autorestart s nastavenou správnou hodnotou.Po nastavení jedné minuty tam naskočila vždy maximální hodnota,dnes jsem navolil nuly a přepínal ručně ještě po uložení režimy Absorbce/Equalize/Float s tím,že jsem skončil na Absorbce a po vypnutí a znovunačtení tam zůstaly tři minuty,které jsem samozřejmě nevolil.Ale konečně to po třech minutách vypíná a funguje a není tam ta maximálka.
12.68kWp/JZ-50°/20xChaori 230 ,JV-90°/8xLeapton 650 + <JZ-90° /8xGWL / Sunny Mono 310, regl Midnite Classic 150<89A> a 3x MakeSkyBlue <60A>,baterka 17s 54.4VDC LFP4/784Ah<uloží 42kWh>,měnič XTH 8000-48V špičkově 21kW
-

marko250
-