Stránka 1 z 1

Reset BMS JBD

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2022 1:33 pm
od Kamča
Da se nastavit bms na tovární hodnoty ? Rozhodil jsem si kalibraci hodnoty měření proudu a nemohu se s tim domluvit.
Dík za info.

Re: Reset BMS JBD

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2022 5:35 pm
od Soban
V aplikaci je v nastavení možnost vybrat default hodnoty pro li-ion a lifepo4 je to v params setting.

V function setting je tlačítko resetu kapacity.

Samozřejmě předpokládám xiaoxiang aplikaci.

EDIT:

Jinak jsem si nevšim že by tam byla nějaká kalibrace proudu, samozřejmě hodnoty napětí článků rozhodí ukazování kapacity baterie, ale to se po několika cyklech spraví pokud jsi tam nezadal nesmyslné údaje.

Re: Reset BMS JBD

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2022 8:39 pm
od Kamča
Mam app pro iphone a tam se da udelat kalibrace tak když to připojiš k pc.