Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte srp 16, 2022 5:41 pm
Soban píše:Jinak co vám brání se aplikací podívat co se děje, aplikace má log, a jde vyčíst i proč se stykač odpojil.
mmv píše:Soban píše:Jinak co vám brání se aplikací podívat co se děje, aplikace má log, a jde vyčíst i proč se stykač odpojil.
rád se přiučím, ale ať koukám v aplikaci tak log tam nevidím,
jak jsem psal, připojovací napětí je shodné, tudíž vyrovnávací proudy jsou minimální, pak si najednou aplikace (BMSka) vzpomene a připojí se i když já osobně si nemyslím, že je to ideální okamžik (rozdíl v napětí i 0,5V kdy pak dochází k přelévání v začátku i +50A -50A
když v app zapnu charge a discharge, tak se nic nestane , pak najednou třeba po 5ti minutách BMSka sepne stykač, ten se cca desetkrát ve frekvenci cca 1Hz sepne a pak se to zase odpojí
... nepřipojí se ani když "nakrátko" propojím oba silové vývody stykače, zkusí to, ale zase se odpojí
Mikel píše:BMSku pro pripad paralelniho zapojeni baterii je potreba mit jiz zapnutou pomoci HW vypinace. Rele sepne az pri minimalni zatezi a pak uz to bezi normalne.
Mikel píše:Predpokladam podle napeti, za tam mate lion baterie. Cely problem bude, ze maze z vyroby nastavenou MS pro lifepo. Je potreba v aplikaci pomoci tlacitka prepnout rezim baterie na lion.
PetrDubi píše:Mě teda funguje bez problémů od prvního zapojení. Po zapojení jsem nainstaloval aplikaci z odkazu na Mivvy (protože ta v Google play neumožňuje nastavit všechny věci), nastavil parametry, zapnul jističe a po zapnutí měniče cvaknulo relé a baterka začala fungovat. Od te doby se mi nikdy nevypnula a funguje bez problémů, jenom jsem postupně dolaďoval napětí, při kterém začíná balancovat, ale na funkčnost baterky to nemá vliv.
Jo a máš propojený ty zapínací piny na bms?
glottis píše:hmmm, to jsem nepropojil. Mel jsem ji zapojenou pri inicializaci clanku a pro pripojeni zdoje se zapla tak jsem to neresil. V navodu jsem se nedocetl ze to musim udelat. Jestli jeste zazlobi, zkusim to. Dodany Kablik co tam pasuje jsem vyuzil na pripojeni k esp32 a vycitani dat
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků