Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 8:02 am
Pche, ja věděl, že posilovač řízení je kokotina, ale že to vyrábí problémy ještě s pohonem, to už je úplně ultimum. Kdo točí volantem když auto stojí je ..... a pokud člověk neutočí jedoucí vůz, tak je něco špatně. Takže vyjma aut pro tělesně postižené (jo táák, pardon.....) je to pro mne další kurvítko.dako píše: takze se mi stava, ze tocenim s volantem ve volnobehu me chcipne motor.
brumlaj píše:Pche, ja věděl, že posilovač řízení je kokotina, ale že to vyrábí problémy ještě s pohonem, to už je úplně ultimum. Kdo točí volantem když auto stojí je ..... a pokud člověk neutočí jedoucí vůz, tak je něco špatně. Takže vyjma aut pro tělesně postižené (jo táák, pardon.....) je to pro mne další kurvítko.dako píše: takze se mi stava, ze tocenim s volantem ve volnobehu me chcipne motor.
dako píše:No, ale bysme se vratili k tem prestavbam na trakcni pohon. Jedno z reseni je zehnat vhodne auto s prasklou palici nebo blokem nebo s vykuklou ojnicou, nejlepe bez servo rizeni a za par penez. Vyvalit vsechny nepotrebne bebechy a osadit trakcnim motorem, bateriemi a veskerym dalsim balastem co je potreba...no, a pak to pristavit k STK a hosi, chytri, cinte se.
dako píše:No, ale bysme se vratili k tem prestavbam na trakcni pohon. Jedno z reseni je zehnat vhodne auto s prasklou palici nebo blokem nebo s vykuklou ojnicou, nejlepe bez servo rizeni a za par penez. Vyvalit vsechny nepotrebne bebechy a osadit trakcnim motorem, bateriemi a veskerym dalsim balastem co je potreba...no, a pak to pristavit k STK a hosi, chytri, cinte se.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků