Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 30, 2023 9:52 am
hurvayz píše:Není to uz trochu nebezpečné jet na kole okolo 50ky?.
Ja jel kdysi s kopce 35 a teda stačilo..
rob.brno píše:hurvayz píše:Není to uz trochu nebezpečné jet na kole okolo 50ky?.
Ja jel kdysi s kopce 35 a teda stačilo..
Je to o definici, co je to kolo. Záleží na komponentech z jakých je kolo poskládané a hlavně o tuhosti rámu. Je dobré mít hydraulické brzdy,pořádný ráfek a silnější pneu. KDyž jsem při rychlosti 70km/h předjížděl nákladák, ještě jsem se nebál:-) To bych si samozřejmě na mém druhém kole-starém Favoritovi dovolit nemohl.
Jinak na kole je lipol 10ah 80V, motor MP, regulátor infineon 12FET max. 45A. Na řídítkách je prototyp cyclo-displaye na bázi Arduina. Výkonové maximum je kolem 3kW, ale mám omezeno jen na 2kW, ale i to používám jen krátkodobě jednak to "žere" zbytečně baterky, zahřívá se motor i regulátor. Snažím se držet kolem 5A s maximem kolem 10A. Dráty do MP (původně 1,5mm2) jsou nahrazeny 3,5mm2.
hurvayz píše:Kolo moc pěkné, vymazlené do detailu. Přeci jenom motorka pro mě bude asi lepší. Ale každému jak je libo..
Kamilos píše:Jo eauto. Libi se mi Teslajen kdyby ta cena byla přijatelnější. Nebo pak je pecka Thunder power
dojezd 650 km.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků