Mě jde jen o ten výkon do kopce, rychlost není moje priorita. Na to už jsem taky přišla, že 250W motor na silná stoupání nestačí. Abych to vůbec vyjela, snižuju asistenci před tím výstupem (1 km, hoodně příkrý kopec) pod 50%, tahá to míň, ale dá se to tak vyjet, ovšem velmi pomalu - kolem 6km/hod. Pořád je to lepší, než tlačit těžké kolo s nákupem.
No a ten motor (skutečně motor, ŘJ je schovaná pod baterkou, takže nevím, kolik hřeje ona) je pak úplně do běla, ruku na něm neudržíš. Protože jsem e-kolo pořizovala právě kvůli tomuhle kopci, budu to muset řešit, dobrá zpráva tedy je, že bych mohla zůstat u té stávající 48V/10Ah Li-Po baterie a nahradit jen motor a asi řídící jednotku, i když u té nevím, zda se vleze do toho vyhrazeného místa Agogsu. No a jakou řj byste mi doporučili k tomu silnému motoru (uvažovala jsem o BLDC MagicPie)? Nevím, co v tom kole (Agogs Uphill) je, výrobce si to nechává pro sebe, každopádně to má PAS s tuším pěti stupni, akcelerační páčku, brzdové senzory... Vadí mi, že to neumí výpomoc při tlačení kola, to by se velmi hodilo.
Určitě bych chtěla, aby to umělo rekuperaci - jezdím trasu 18 km stoupání, a pak zpět pěkně z kopce, před finále pak ten koncový příšerný stoupák, takže tam se každá wh počítá.
No ale nedá mi, když tady mluvíte o těch rychlostech - ve sjezdu dosahuju běžně kolem 50km/h, je to šrumec to ano, ale proč to brzdit, když to jede... S brejlemi je to ok, akorát pusu neotvírat

Jela jsem už i víc, přes 60, ale to už nebylo příjemné, takže nad 50 už brzdím.