fugas píše:Jeden za všechny.Psal jsi to ty, tak ti snad nemusím konkrétní místa zvýraznit.Jistě do budoucna hořce zalituji, že jsem odmítnul rady takového moudrého člověka počtáře a vizionáře.
Na závěr : Snad jedině tobě rovného může urazit, když ho někdo jako ty nazve lemplem.Ale takovýho budeš hledat dlouho.Ještě jsi opět takticky, jako už několikrát před tím zapomněl odpovědět Otovi.Teď se zeptej admina kolik ti dá za to lhaní a na mě už nereaguj, nemáš nic s čím bych chtěl ještě ztrácet čas.
Chlapče, ty tady opakovaně lžeš. Já tě tedy ZNOVU vyzívám abys mi citoval kde jsem psal že FVE v zimě dává průměrný nebo nominální výkon. Prosím buď té lásky a najdi to a zvýrazni to pro mne. Zesměšni mne nebo už přestaň konečně lhát. Aneb jak se od diskuse o autopilotovi a vlivu na akcie Tesly najednou vytáhne úplně nesmyslně zimní provoz FVE aby se záměrně vyvolal flame.
Ale abych byl konstruktivní. Ne každý investuje do Tesly, to chápu, každý to vyhodnotí jinak a jsou stovky jiných akcií. Takže se pochlub do čeho jsi investoval a jaké máš zhodnocení ty. Pro inspiraci ostatním. Řekl bych, že když mluvíš o akciích tak nebudeš tak neschopný abys neměl taky nějaké slušné zhodnocení v akciích jiné firmy.