od vlkazajac » ned kvě 19, 2019 6:58 am
Ja nepredpokladám hypotetické konštrukcie, ale mám možno výhodu, že si pamätám. Na to, kto prvý cvičil teroristov v Iraku a Afganistane počas iracko - iránskeho konfliktu, pamätám si, za aké peniaze bol zavraždený Kadáfí, že generál vedúci víťazné ťaženie k ropným terminálom v Lýbii, je americký imigrant s dvojitým lýbijským a americkým občianstvom. Žeby za ruské ruble ?
Načo chodiť ďaleko - zistite si, ktorí európski prominenti v jednotlivých vládach sú absolventi amerických univerzít. Ak sa dokážete faktograficky zorientovať vo Vašej téme zasahovania do volieb, prezradíte mi, aká mena natiekla do kampane našej nastávajúcej prezidentky a kde sídli firma, podporujúca volebnú kampaň. Ale to prosím už len v SZ, ja tu reagujem na politické pripomienky, ktoré tu byť nemali.
"Ruský národ je zvyklý trpět a pokud mu energie dojdou vyřeší to válkou nebo násilným záborem jiných území."
- Tvrdenie, že táto formulácia je obecná, je už bohapustá lož. Rovnako, ako táranina, že štáty RVHP poskytli energetické zázemie vtedajšiemu Sojuzu. Lovím v pamäti a nejako si neviem spomenúť, kedy tiekla ropa a plyn od nás do Ruska.
K tejto téme viem povedať záverom len to, čo sa tu už povedalo - Rusi nevyužívajú zdroje obnoviteľnej energie z racionálnych dôvodov, ktorých podstata je ekonomická - ako všade inde na svete. Zrejme sa ani v budúcnosti nestanú v tejto oblasti lídrami.
1060 Wp, LS3024B, 18650 - 198P8S 30,4 V, Multiplus C 800 nonstop / všetky slabé spotrebiče
1920 Wp, 3 x LS3024B, VS2024N, olovo - 330 Ah / 24 V, Carspa 3000 sin deň / silné spotrebiče a ohrev TUV