Ale, uz mi je to na smiech. Vsetci co maju lepsie menice, ideal modrej farby ale nie cinske sa tu vysmievaju PJ. A pri tom polovica z nich ich ani doma nemali, pripadne kupili na ebay za 50USD co uz je jasne ze mu nieco je... ja mozem na 100% povedat ze ten menic pojde v pohode aj roky, len treba vediet ako. Sam som ho mal a predal som.ich kopec. Nepripajat na DS, kupit z vyssim vykonom ako chcem vyuzivat a maximalne mu este znizit spotrebu. Potom je to menic za malo penazi a pekne posluzi. Nechapem na co su tu furt dookola tie iste diskuzie v ktorych sa nic nepise len to ze victron je TOP a vsetko ostatne cinske je nahovno.
Proste jednoducho niekomu staci aj cinska sracka ktora vie posluzit dlbodobo bez problemov.
Uz ste mi na smiech victronaci. Viem mate kvalitne menice, len sa uz tolko nechvastajte, aj PJ vie krasne posluzit, tak to uz pochopte. Naco mi je mercedes za mrte penazi, ked tu istu pracu mi spravy skodofka a este aj mi usetri peniaze. Ak nahodou odite po par rokoch tak sa zasmejem vyhodim ho tak daleno ako dovidim a kupim si novy z usmevom na tvari ze este stale niesom na cene victrona, studera, froniusa atd.
Sorry, ale dookola to iste sa furt opakuje....

Odoslané z Lenovo Vibe Z2 Pro.