týmto mu zároveň aj dakujem za možnosť zúčastniť sa

PS:Marshal64 dakujem za super jedlo,bolo fakt super

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 30, 2023 9:04 am
ikovlabs píše:Sklo na krytu kamery jde vetsinou vymenit - vetsinou je to lepeno na zadnim deklu.
mypower.cz píše:ikovlabs píše:Sklo na krytu kamery jde vetsinou vymenit - vetsinou je to lepeno na zadnim deklu.
Bohuzel u asus zenfone 2 to tak vetsinou neni, ac samozrejme dava to smysl, vymenit kryt a je vyreseno lec tady to konstrukteri znacne podcenili a zadni kryt ma jen diru. Sklo je tady u tohohle modelu nalepeno nebo navareno na plastovem dilu pod krytem, coz je uz soucast mobilu s X malymi sroubky a do toho se mi lezt fakt nehce. No ja myslim ze pro predstavu o srazu i takove fotky staci a priste tedy, pokud sklo bude jeste aspon trochu pouzitelne, to zkusim trosku vytahnout jeste kontrastem ve fotoshopu, dobrá tedyNa druhou stranu. pokud ma nekdo paradnejsi fotky, nevahejte a sem s nimi
ota píše:Tímto apeluji na Sosnu aby se konečně na fóru zaregistroval ...
diablo007 píše:ota píše:Tímto apeluji na Sosnu aby se konečně na fóru zaregistroval ...
Sosna to pod tíhou argumentů provedl ještě v sobotu a admin mu to tváří v tvář potvrdil
youda píše:Ano ano, byla to výborná akcička. Děkuji za skvělý pokec, získal jsem spoustu nových poznatků!
Ačkoliv jak se připozdívalo, tak se mi zdálo, že někteří zasloužilí členové již mluvili značně z cesty. Jejich večerní komunikační protokol totiž obsahoval hodně prodlev, opakování slov či celých větných celků a tak trochu tam chyběla možnost přepínání mezi režimy vysílání a příjem. Ale to bude asi moje chyba - abstinent to má na akcích vždycky těžké.
Speciální poděkování potom směřuji k Abramsovi, který mne na místě podaroval větší verzí Temelínského hasičáku. Dodnes si však nejsem jist, jestli ten hasičák vteřinu předtím nesundal ze zdi hospody. Snad ne...
Každopádně nový plašič průserů jsem umístil na čestné místo, hned vedle bateriového odpojovače:
Starší menší plašič průserů, který jsem od Abramse dostal již dávno, jsem pak nad ránem obřadně předal Vítkovi, neboť jsem zjistil, že ten má u svojí FVE detektor CO, CO2, NOx i Metanu, ale nemá plašič! Tak teď už ho má a doufám, že nám sem pak plácne i foto, kam ho umístil.
Díky všem!
Youda
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků