Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte bře 02, 2021 9:22 pm
milhaus píše:Veles píše:Milhaus:
Mám jedinou otázku jak jste přišel, že váš provozovatel DS je ČEZ, při telefonátu s pracovník ČEZu?
http://www.eru.cz/user_data/files/stati ... apy/12.htm
a také mi to řekl na ERU...
mypower.cz píše:Proc OS nefungovalo jsme zjistili pri organizaci srazu.
drama píše:Samozřejmě je to blbost, ale chcete-li to ověřit, napište jim, zda se to vše vztahuje i na solární kalkulačky, pokud odpoví ano, je to věc, která už média zaujme. Za to ručím.
mypower.cz píše: Kalkulacka neni zajimava, protoze ta megawatthodinu neudela za celou svou stoletou zivotnost, nicmene milhausuv paneloboiler toho schopen je.
Saladin píše:Chci si společně se svými sousedy postavit kogenerační jednotku na dřevoplyn. Elektřinu a teplo zužitkujeme společně, nic nebudeme prodávat ani měřit, nebudeme připojeni do sítě. Jen sdružíme peníze a práci do společné investice. Budeme potřebovat nějakou licenci? Pokud nebudeme mít licenci a nebudeme mít žádné zákazníky, tak se nás podobné píčoviny netýkají. A pokud ano, tak je to na občanskou válku. Nebo na obsazení nějakého území a vyhlášení státní suverenity![]()
fukuši píše:Vůbec bych to neřešil nikoho domů nepustím a můžete mi všichni po.... pr....Asi tak a hlavně kdy si konečne přestanem nechat srá... na hlavu.Jsem pro tu pakáž defenestrovat.
honzaL píše:
mělo by se u Vás projevit v daňovém přiznání (pokud to bude příjem větší než 100000,-Kč ročně (a to asi bude)) toto plnění na straně příjmů.
Saladin píše:Furt říkám,spolu s jedním bývalým americkým prezidentem, že jedinou zárukou svobody je flinta na zdi v domě, kde žije muž hodný toho jména..
Saladin píše:Chci si společně se svými sousedy postavit kogenerační jednotku na dřevoplyn. Elektřinu a teplo zužitkujeme společně...
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků