A teď se pustit do SolPipLog, pokud to dám, s mýma znalostma linuxu, tak jsem borec. A jakmile dám MQTT tak guru.

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned bře 07, 2021 4:39 am
matobabetak píše:chvilu bol pokoj s icc, slo ako hodinky ale opet zacalo padat a dokonca ani cez VNC sa neviem pripojit. vcera som dal router a pripojil LAN kabel, doteraz bola iba wifi zo stareho mobilu ale nepomohlo nic.
ak vymenim rasberry 3+ za 4 ?
matobabetak píše:to bude asi problem, dnes som prisiel na zahradu a cele raspberry sa nejak preinstalovalo, icc bezi v pohode ale vnc nikde, aj ine pozadie a ikony :O asi preto mi neslo pripojit
Plazivec píše:Já už mám RPi na PIPu, ICC i VNC běží, akorát nemám od Manieho License key-ICC neměří, na stránce píše, prý přes víkendy nedělá. Tak čekám do pondělí.
Plazivec píše:Jak jsem psal, plánuju nákup tabletu pro zobrazení ICC. Tablet bude viset na místě dohledu zdejšímu osazenstvu tak, aby umělo mozkomíšním procesem vyhodnotit situaci a dle toho posoudit použití FV zásuvek ke svému záměru v likvidaci el. energie.
V souvislosti s tím jsem chtěl naklikat na těch internetech nějaký tablet za účelem zakoupení. Bohužel se nemůžu rozhodnout v jednom z nejdůležitějších parametrů a to je - uhlopřímka. Problém spočívá v tom, že ICC okno na ploše Raspbianu jaksi nelze maximalizovat, tudíž bych musel zbytečně investovat do většího tabletu jen kvůli takové blbosti. Nevíte někdo, jestli lze okno ICC nějak maximalizovat?
rege píše:pokial si dobre pamatam tak meno :iic heslo : raspberry
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků