kybos píše:Koho jsi vybral?
Zatím ČEZ prodej, mají i smlouvu na dobu neurčitou s loňským ceníkem, který není tak strašný.
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 27, 2022 12:45 am
kybos píše:Koho jsi vybral?
xmasin píše:Zatím ČEZ prodej, mají i smlouvu na dobu neurčitou s loňským ceníkem, který není tak strašný.
vk_1 píše:Musel jsi pozadat po telefonu, nebo tam zajit? Online mi totiz takovou moznost nenabidnou, maji tam jen "Elektrinu v akci na 1,2,3 roky".
Dagus píše:Ne že bych neměl 10 keřů borůvek, dva malin, angrešt, rybíz, jahody, rajčata okurky, dýně cukety, kiwi, ale stejně to vykreje tak sotva 5%spotřeby za rok a když to plodí, tak je to spíš přežířání a rozdávání. Máme to jen aby dcera viděla, že rajče neroste v regálu, ale že bych se tím chtěl obstarávat je nesmysl. Kdyby každý jen řešil zahradu atd, tak jsme vsichni sedláci a nemáme technologie. Proto se práce platí penězi a za ně si koupíš potřebné. To že se na to živí stát je druhá věc. Přece nestuduji x let něco a nesbíráme praxi v oboru, abych si pak šel kopat brambory. To jsem z donucení dělal s rodiči a nikdy víc. Čas/produkt je utopie.
Matess píše:Tak jsem taky u čezu na dobu neurčitou. Ikdyž to avizovaně zdraží dostane se to na ceny aktuálních fixních produktů.
ChlapeczDediny píše:Tak dnes som bol meniť 10 kilovú fľašu PB na kúrenie v karavane , z minulomesačných 17,90 išiel čistý propán 11 kg na 19,50 €.
P. S: predávajú Flaga.
unicast píše:No je to tak, hodnota zboží je v zásadě stabilní, je to hodnota FIAT měn, co padá. Zatím ne tak jako v Německu v roce 1923, ale to se může snadno zopakovat.
ChlapeczDediny píše:Práve hlásil obecný rozhlas, že vo štvrtok bude SSE podpisovať nové zmluvy s tými, čo mali Slovakia energy. Vždy som považoval tzv. alternatívnych dodávateľov za skoro podvodníkov a potenciálny zdroj problémov v budúcnosti. Myslím, že sa všetkým bývalým zákazníkom ich úspory práve rozplyvajú. Ale ani nás zrejme v budúcnosti neušetria.
tomas píše:Pokud to prostě není dostatečně ziskové vlivem nevýhodných smluv, tak to prostě majitel firmy ukončí a založí novou firmu. Nebo si snad někdo myslí že 32. nejbohatší Čech s majetkem 7.3 miliard půjde na pracák?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků