Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: sob bře 25, 2023 10:16 pm
abrams píše:Zdravím ,
5.842,7kWh / 52.704 hodin = 0,11086 x 100 = 11,086%slušný
.
Elektronům zdar
dedo2 píše:kybos-dakujem za odpoved i ked pravdu povediac,akosi mi to nejde do hlavy,hlavne tie hodiny výroby,ale nevadí idem ešte študovat vašu odpoved.Ale ešte technická otázka-ako to mám počítat,podla vás,ked polovicu výroby mi tvoria otočné panely ktorych je presná polovica a výrabaju v porovnaní s južnou stranou a západnou o 100 percent počas dna viacej.Dakujem za odpoved.
Matess píše:nechapu proc porad nekdo upravuje Wp hodnotu aby mu vyslo vic a potom se pta jestli je to v poradku... ano vysledek bude horsi, ale o to prave jde... Ukazat kolik z celkovych Wp co mate dokazete vyrobit a vyuzit. Ja mam panely nainstalovane pod obrovskym uhlem jen proto abych tam v zime nemel snih, protoze v zime ten vykon potrebuju. V lete je mi to jedno ze mam nizsi ucinnost a mensi procenta...
Jediny problem ktery v tom vidim je, ze nekdo to meri na DC strane panelu a nekdo az za stridacem....
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků