Panely - 9 kusů amorfních panelů Schott ASI Protect 103 s východojižní orientací. Zapojeno jako tři paralelní větve po třech panelech.
Regulátor - Tristar MPPT 60.
Měnič - Volcraft SWD-1200W/24V + kabelové dálkové ovládání s displejem FB-02 SWD.
Baterie - 8 x LiFeYPO4 100Ah, pro balancování SIMPLE BATTERY MANAGEMENT PRO 8 ČLÁNKŮ (24V/60A) (zatím nezapojeno).
Měření - CellLog 8S pro měření napětí jednotlivých článků, SDS Micro pro měření napětí FV. Senzor proudu Pololu 1187 -30A až 30A (zatím nezapojeno).
Po mnoha měsících úvah a několika měsících nákupů jednotlivých komponent jsem to dotáhnul do fáze provizorně zapojené hračky. FV je připojena solárním kabelem 4mm2 do home made krabičky s trojicí oddělovacích diod BYW80-200. Z téhle krabice jde 6mm2 drát do regulátoru. Regulátor je propojen 2m kabelem 25mm2 na který jsem napájel 8mm oka. Ten samý kabel spojuje baterie a měnič. Z měniče jdou 2 prodlužovačky ke spotřebičům. Jedna je sada bezdrátových zařízení a routerů zapojených na Smart-UPS APC 1000 které mám na střeše (momentální spotřeba 100W) a druhá je stažena do přízemí, kde je na Back-UPS APC 600 notebook, síťové disky a televize s přehrávači (DVD, DVB-T a MM přehrávač). Spotřeba těchto krámů je cca 300W při plném zátěži. Podle potřeby a stavu baterie přehazuji vstup ze sítě na fotovoltaiku a díky UPS je to bezvýpadkově, bohužel zatím ručně.
Uvedení do provozu bylo 11.11.2012. V tomhle mizerném počasí vyrobeno podle regulátoru 15 kWh což není tak tragické jak jsem to čekal

Práce je ještě jako na kostele a taky investice nejsou bohužel u konce. Na jaro určitě ještě jedna sada článků, odpojovače a jističe, které chybí jako sůl. V podstatě to chce kompletní rozvaděč a zasekat do zdi přívod FV z půdy až do přízemí, kde má maličkost trvale přebývá.