Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř led 20, 2021 9:55 am
Majkl píše:Ahoj, tak přesně tohle mi dělá taky. Baterky nebyly ani zdaleka plný, takže tím to podle mne nebude. Myslím, že pokud se na to zeptáme tvůrce, tak se dozvíme, že je to "vlastnost" nikoli chyba
Vitek píše:shuty píše:minule som zaregistroval ten pv dip... ak je to ono. bol som pri menici, nieco v nom cvaklo, pozrel som na display a na pv 0w a pritom pred chvilkou cez 800w. najprv som myslel ze zhodilo istic od panelov. za chvilku opat cvaklo ako ked nabieha mppt regulator a postupne zacal nabiehat vykon na pv.
odber bol vtedy 0w, obloha azuro, panely davaly cca 800w...
Jo tohodle sem si taky všiml ale je otaka jak to souvisi s tvojím odběrem pokud jsou nabite baterky a neni kam dat tak proste musi vypnout po odlehčení PV.... to si myslí moje hlava...
shuty píše:Vitek píše:shuty píše:minule som zaregistroval ten pv dip... ak je to ono. bol som pri menici, nieco v nom cvaklo, pozrel som na display a na pv 0w a pritom pred chvilkou cez 800w. najprv som myslel ze zhodilo istic od panelov. za chvilku opat cvaklo ako ked nabieha mppt regulator a postupne zacal nabiehat vykon na pv.
odber bol vtedy 0w, obloha azuro, panely davaly cca 800w...
Jo tohodle sem si taky všiml ale je otaka jak to souvisi s tvojím odběrem pokud jsou nabite baterky a neni kam dat tak proste musi vypnout po odlehčení PV.... to si myslí moje hlava...
odber nebol ziadny ani predtym ani potom. = 0W, baterky boli nabite tak na 50%. takze to nemalo spojitost s nahlym znizenim odberu za menicom.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků