Tak kdyby to někoho zajímalo, tak Victron má vstup solar pol - a výstup aku pol - a zemnící oko na chladiči propojen. Všechno se vším, takže -pol aku je přes chladič na PE. Takže jsem nelenil a natáhl další 16mm2 do minusové sběrnice.
Dnes mi rodinka dala zase kousek volného času, tak jsem začal na rozvaděči panelů. Není to dokonalé to vím, ale v rámci možností mě to uspokojí.
IMG_20210220_182500.jpg
Jinak na aku se pracuje také a trošku mě potrápila ta pojistka. Kvůli ní tam bude o 1m 50mm2 navíc a nutná úprava BMS. Musel jsem z bms od Mikela vyměnit ten 35mm2 kabel. Byl moc krátkej, takže nahrazen 50tkou. Je to hezky otevírací a je tam oko na měděnej kontakt. včera mi psal FRSO, že propojky jsou na světě a v pondělí válí ke mě. Neskutečně mě to nadchlo a ještě mu veřejně poděkovat, takže DÍKY Franto

a už se nemůžu dočkat až to oživím. Ještě ale stále nedorazil capton páska a tu na aku potřebuji.
Jinak dneska slunce a oči pro pláč, tak jsem alespoň ten rozvaděč udělal.

Tento týden ještě dorazil magnetickej držák na telefon pro dohled. Tak to mě taky potěšilo, čekal jsem 2 měsíce jestli dorazí. Pak tam poběží Victron web v kioskovém režimu a display buď zaplej furt, nebo zapínánej pohybem pomocí přední kamery.
IMG_20210220_185127.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.