ČT24: Emisní povolenky jsou z důvodů snížení emisí

Nezařaditelné
brumlaj
Příspěvky: 2467
Registrován: ned kvě 12, 2013 2:24 pm

Re: ČT24: Emisní povolenky jsou z důvodů snížení emisí

Příspěvek od brumlaj »

unicast píše:.....Zrovna ZÚ a NZÚ bych úplně nezmiňoval. Je tam nutné mít projekt, který není úplně levný a pak nakupovat podle kódů schválené výrobky. ...... ZÚ a NZÚ zrušit, je to nesmyslná redistribuce peněz .......
Se zrušením nesouhlas. Jelikož jsem se staral o dům s 12 byty, velice dobře vím, že držgrešle vy..bávačská dokáže absolutně rozložit jakoukoli snahu o poctivou práci a ve výsledku rozfofrovat neskutečné množství peněz za nic. Pouze se zhorší stávající stav domu. Takže pokud je státem definován minimální standard, je to Boží požehnání pro rozumného správce domu. Nikdo nebude opravovat dům pro 11 zbylých partají ve svém volném čase. Každý rozumný správce domu angažuje firmu. Jenže aby si vybral, sepsal smlouvu a dokázal vynutit kvalitu práce potřebuje projekt. To není jako gdyž večer rozrazíš dveře vesnické hospody a za půl hodiny odcházíš s Pepou domluven na ráno a další večer jsi hotový. Tady podpora státu je k nezaplacení. Právě kvůli sousedům - chytrákům, kteří neví co to je tlak-teplota-rosný bod ale přesně vědí "jak se dnes zatepluje".

p.s.: jako nyní již majitel bohužel budu nulovat investici do zateplení podlahy ze strany sklepa, protože oproti projektu předseda schválil polystyren, který být ve sklepě NESMÍ. A dal si odhlasovat že je vše v pořádku. Holt až soud uzná, že požární předpisy a souhlas hasičů není cár papíru, tak to budeme proti vůli většiny obyvatel domu (a opět za jejich peníze) dělat znovu podle původního projektu.
Moudrost nepřichází vždy s věkem, někdy věk přichází sám.

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek