Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte bře 09, 2021 1:29 am
Matess píše:máš tip na funkční převodník? (klidně z ali)
Dagus píše:No mám ale rád když to má web dohled a snmp. Máme takhle apc, cyberpower, doma mám victron a prostě to má web dohled. Ty cyberpowery maji ještě enviro karty a posilá maily při nedostupnostech line in chybovkach atd. Tak to mám asi nejraději. Tak jestli se k axpertum dělá třeba nějaké distro na rasbe kde je ten web plug and play?
rasto1 píše:fugas píše:Čína jedePáni, to je už naprosto běžná cena, viz: https://www.aliexpress.com/item/1005001 ... web201603_
Za 4-7 dní je tady a cena je včetně poplatků.Má lepší parametry a o případnou reklamaci nemám strach.Minulý týden mi přišel King 5kW MPPT za 13k a je i s Wifinou.Tady se holt prodává přes 20k.
K tomuhle se dodělává dohled nějak přes Rapsberry.Jinak na 24V provozuji ten stejný (3000VA) MPPT už víc než dva roky a dává v pohodě nautilu ve studně s ostatní bižu a ani nekýchne.
Ked si dokazes pomoct kupou napriamo, tak chod do toho, ale necakaj zazraky pri reklamacii.
Cinan to predava napriamo s podobnou marzou ako predajcom, akurat on musi zaplatit clo dph a komplet firemnu reziu vratane dph z marze, takze asi tak
fatter píše:Davaju dva kable, jeden RJ45 na 9pin a druhy usb-a na usb- bantoni_sk píše:Chcel by som sa spýtať majiteľov Axpertov rady PS3K-2450 (alebo podobných tejto rady) aký je typ pribaleného komunikačného kábla - je to RJ45 na USB, alebo RJ45 na 9-pin Canon a treba dokúpiť ešte redukciu na USB ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků