Hydropanely aneb Voda ze vzduchu

Novinky, zajímavosti, věda a technika v oblasti solární energie.
Uživatelský avatar
tomas
Příspěvky: 2567
Registrován: pon bře 07, 2011 11:05 am
Bydliště: Třinec

Re: Hydropanely aneb Voda ze vzduchu

Příspěvek od tomas »

Většina lidí na Ostravsku pije dešťovou vodu např. z Morávky, Šance, Kružberku atd.... Když jsem byl na konci 90 let se podívat nad přehradu Šance do obce Bílá, tak do Bílé Ostravice která napájí Šance bylo zaústěno několik stok a kanalizací z okolních domů. Takže "zlatá" dešťová voda nebo kondenzát oproti tomu co jsem viděl co teče do těchto zdrojů "pitné" vody.
Chci elektrárnu s licencí a s prodejem přebytků nebo komunitní výměnou energie: ANO
jahodovák
Příspěvky: 1924
Registrován: ned dub 02, 2017 3:45 pm
Lokalita: podhůří Orlických hor
Výkon panelů [Wp]: 7500
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: Hydropanely aneb Voda ze vzduchu

Příspěvek od jahodovák »

střídač_N píše:
Dagus píše: Doporučuji hluboké zamyšlení!!!
Z neznalosti je možné stále se podivovat proč a to opakovat do nekonečna. Z druhé strany to nesvědčí o přílišném intelektu.

Tudíž naposledy. Takto získaná voda je bez minerálů a potřebných iontů, tudíž je dle naší legislativy nepitná, neb zdraví škodlivá. Ona ta osmóza probíhá i v našem organismu, tudíž do té skoro destilované vody se nakonec vyloučí i minerály z našeho organismu a jako bonus, zahynem.
Podle výše uvedeného by už muselo být několik lidí co znám po smrti,jenže oni jsou navzdory tomu zdraví a v pořádku na rozdíl od některých lidí co pijou vodu s certifikátem a jsou v péči odborného personálu zdravotnictví a přestože za léky utratili ne málo prostředků jsou stále ne zdraví,pokud by vše bylo jak říkají,tak by dnes už měla být většina lidí zdravá a ne aby byly stále plné ordinace...asi bude někde chyba a ty normy budou též dělané aby jim voda vyhovovala..někde jsem četl článek,že v Izraeli se voda odsoluje RO ve velkém a přesto stojí o mnoho méně,než u nás.Proto klidně zůstanu připojen na veřejný vodovod ale souběžně ale nepropojen,mám i systém svůj s vlastním rozvodem i kohoutky
7,5kWp-
aexpert max 8 kw,power jack 10 kw a cca 45kW LIFE A LION

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek