s aktivni BMS (balancovani pomoci DC-DC pretoku)
Tak pokud je zajem, mohu to tu trochu dokumentovat. No a hlavne si nechat poradit.

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř pro 11, 2019 3:53 am
kodl69 píše:Tak zkus pořádně vyfotit tu destičku...
kodl69 píše:Na druhou stranu by mi strach nedovolil spojit tolik baterek paralelně bez jištění.
kodl69 píše:Na druhou stranu by mi strach nedovolil spojit tolik baterek paralelně bez jištění.
lzahradil píše:kodl69 píše:Na druhou stranu by mi strach nedovolil spojit tolik baterek paralelně bez jištění.
Paralelně? 16 článku a 48V systém. To spíš má předvrtanou lištu a ta se pak ještě rozřeže na propojky.
luge píše:Je uz balancer otestovany,kedy balancuje prudom 5-8A ,tusim je to podla SOC
PavelR píše:Mozna blbej dotaz. Proc tam musi byt nerez? nejde pouzit zinek, nebo mosaz? tam by se obrabelo veseleji. Ale do nerez sroubu by HSS CO nemel byt problem. Idealne na malinkym soustruhu
kodl69 píše:Pokud by se s nebál ztráty záruky na BMS, tak nejjednodušší je propilovat drážku na šroub, ono na té desce na koncích stejně nic není. Pak by stačil šteft M14 a naskládat to na něj,
PavelR píše:https://www.sroubyonline.cz/spojovaci-material/zavitove-tyce/din-975-mosaz?variant=178970&gclid=CjwKCAiArJjvBRACEiwA-WiqqwMCOf90zUcCIB4eWSk5A0yg6V6ne-GVjs9fOoGPqdxb1wEFsl1z_hoCySEQAvD_BwE
kodl69 píše:Na druhou stranu je to pochopitelný, M14 a M18 jsou méně obvyklý rozměry
![]() |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků