Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon pro 16, 2019 10:51 am
brumlaj píše:5G - jde o zcela zbytečnou technologii, která běžnému ovčanovi nepřinese nic nového oproti stávajícím technologiím co by doázal smysluplně využít. Podobně jako IoT.
Již dávno jsme překročili úroveň kdy technologii neumíme a mnohdy ani nechceme užívat, jen jsme prostě okolní realitou tlačeni za ni a na ni nesmyslně vydávat svůj čas a snahu. Je to další ze způsobů jak lidi dotáhnout do matrixu, odlákat je od přímé interakce s jinými lidmi a nakonec si je jejich vlastní závislostí zotročit.
youda píše:Jako hlavní výhoda bezdrátových výrobních linek je zatím prezentováno, že továrna bude moci dynamicky reagovat na požadavky trhu a operativně měnit počty robotů a jejich rozmístění. Já samotný jsem nad tím mával rukou, ale když už to do mne cpali na třetí konferenci, tak na tom asi něco bude.
brumlaj píše:Rozhodně jako celek se nemáme zastavovat. Jen spotřebu podřídit racionálním potřebám, nikoli chtíči. (jasně koníčky budou mimo) to by úplně stačilo. Nynější stav vidím jako tvůrci loga:
Pro koho je nejlepší? Každá ekonomicky myslící bytost si spočítá, že to co přeplatí na dnes pořizovaných nemovitostech + hypotéka se oproti výpovědi ze zaměstnání a pět let budování vlastními rukami absolutně nemůže vyplatit. Bohužel úroveň ekonomického vzdělání je dnes tristní. Zato receptory na které se šmejdi chytají (myšleno včetně zaměstnavatele), těch má každý dost.Dagus píše:..... Tak nejlepší je zplatit dům, osamostatnit se .......
Dagus píše:Duplikace a ztráty obstará tcp protokol a wifi chipset.
Tak nejlepší je zplatit dům, osamostatnit se od proudu a vody a věřit, že nenastane změna systému.
rottenkiwi píše:Tak nejlepší je zplatit dům, osamostatnit se od proudu a vody a věřit, že nenastane změna systému.
CHodte tu:
https://en.wikipedia.org/wiki/Dominican_Republic
95 % ludí za elektrinu neplatí.
Bus alebo taxi funguje tak, že zdvihnete ruku a potom poviete šoférovi,
kde vás vyloží.
Ráno si stači zarobiť 2 - 3 doláre a máte o rodinu na celý deň postarané.
Nemajú tam okná ani dvere. Načo ? Teplota okolo 28 * C, 100 %-ná vlhkosť.
Všade niečo rastie, napr. mango, kokos, cukrová trstina, zemiaky.
Kto sa pridá ?
Uživatelé procházející toto fórum: mati a 2 návštevníků