Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř lis 13, 2019 2:48 am


siemens simatic S7-300


siemens simatic S7-300

Příspěvekod goodbie » úte říj 22, 2019 6:58 pm

Prodám řídící system siemens simatic včetně zdroje,simaticS7-300,simatic net,a pět bloků ovládání,sd karta součástí cena 4000Kč
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil goodbie dne úte říj 22, 2019 7:05 pm, celkově upraveno 1
goodbie
 
Příspěvky: 1072
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:

Re: siemens simatic S7-300

Příspěvekod mobilik » úte říj 22, 2019 7:05 pm

Beriem, pls aké karty sú tam, neviem to rozlíšiť na obrázku... DI a DO?
Analógové karty nemáš?
Pošleš to aj na Slovensko?
mobilik
 
Příspěvky: 2025
Registrován: úte úno 04, 2014 9:06 am
Bydliště: Neďaleko Košic (SR)

Re: siemens simatic S7-300

Příspěvekod goodbie » úte říj 22, 2019 7:06 pm

mobilik píše:Beriem, pls aké karty sú tam, neviem to rozlíšiť na obrázku... DI a DO?
Analógové karty nemáš?
Pošleš to aj na Slovensko?
na slovensko to pošlu když si zaplatíš poštovný ,více do SZ
goodbie
 
Příspěvky: 1072
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:

Re: siemens simatic S7-300

Příspěvekod goodbie » úte říj 22, 2019 7:12 pm

jedna karta je 16xDC24V a čtyři 32xDC24
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
goodbie
 
Příspěvky: 1072
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:


Re: siemens simatic S7-300

Příspěvekod goodbie » úte říj 22, 2019 7:36 pm

mobilik píše:Hmm, takže tam niesu žiadne výstupné karty.
No, dám vedieť zajtra. Ďakujem.

a SM322 je co??
Naposledy upravil goodbie dne úte říj 22, 2019 7:57 pm, celkově upraveno 1
goodbie
 
Příspěvky: 1072
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:

Re: siemens simatic S7-300

Příspěvekod dracekvo » úte říj 22, 2019 7:41 pm

SM321 jsou vstupy
vidím tam dvě SM322 což jsou výstupy.

Opiš nebo nafoť všechny spodní čísla.
Uživatelský avatar
dracekvo
 
Příspěvky: 1681
Registrován: čtv zář 13, 2012 3:35 pm

Re: siemens simatic S7-300

Příspěvekod goodbie » úte říj 22, 2019 7:52 pm

tak že pro ulnost jeden modul SM321 DI 16XDC24 dvakrát SM321 DI 32xDC24 což je digitální vstup a pak jsou tam dvě SM 322 DO 32xDC 24 0,5A což jsou digitální výstupy
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
goodbie
 
Příspěvky: 1072
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:

Re: siemens simatic S7-300

Příspěvekod mobilik » úte říj 22, 2019 8:56 pm

Ok, už je to jasné. Z prvých fotiek som to nevedel rozlúštiť... Tak beriem to. Adresu pošlem do správy. Ďakujem.
mobilik
 
Příspěvky: 2025
Registrován: úte úno 04, 2014 9:06 am
Bydliště: Neďaleko Košic (SR)

Re: siemens simatic S7-300

Příspěvekod goodbie » čtv říj 24, 2019 8:33 am

tak je to zatím stále volné.
goodbie
 
Příspěvky: 1072
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:

Re: siemens simatic S7-300

Příspěvekod goodbie » čtv říj 24, 2019 3:46 pm

prodáno,
goodbie
 
Příspěvky: 1072
Registrován: pát bře 08, 2013 7:19 pm
Bydliště:


Zpět na Prodám

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: MSN [Bot], Ubermetrics [Bot] a 0 návštevníků

Reputation System ©'