Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon led 18, 2021 8:34 pm
fatter píše:Ahojte, potreboval by som poradit,poskulujem po ICC.Mam Pi4 4GB.Chcem to hlavne preto aby som vedel podla SoC z BMV prepnut Axperta na DS.Staci mi k tomu iba soft ICC? Vedel by niekto pls po lopate aby som to aj ja menej zdatny pochopil vysvetlit, naco sluzia dalsie aplikacie APM, GPIO resp MQTT atd..precital som cele vlakno a nie uplne tomu rozumiem..dik
matobabetak píše:nepojde, musis kupit licenciu na 4...pisal som na podporu
fatter píše:Ahojte, potreboval by som poradit,poskulujem po ICC.Mam Pi4 4GB.Chcem to hlavne preto aby som vedel podla SoC z BMV prepnut Axperta na DS.Staci mi k tomu iba soft ICC? Vedel by niekto pls po lopate aby som to aj ja menej zdatny pochopil vysvetlit, naco sluzia dalsie aplikacie APM, GPIO resp MQTT atd..precital som cele vlakno a nie uplne tomu rozumiem..dik
matobabetak píše:nepojde, musis kupit licenciu na 4...pisal som na podporu
fatter píše:Ahoj Vitku, chcem sa spytat- funguje spojenie ICC-BVM700 tak aby som podla SoC z BMV vedel prepnut Axperta na DS? Pre mna je to jedna z podmienok aby som si zakupil ICC (Pi4 mam).Poslal som tuto otazku aj Maniemu asi pred tyzdnom ale zatial mi neodpovedal
mypower.cz píše:Chlapi asi jsem uplne blbej, ale nevi tohle menic uz primo z napeti baterii, na ktere je pripojeny? To napeti se samozrejme hybe i u LIFE. Ne jen u olova.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků