Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte pro 10, 2019 3:02 am
youda píše:Povzbuzen fenomenálním úspěchem na fóru mypower.cz, jsem se rozhodl zamořit ještě maminkovská fóra emimino.cz a Modrý Koník.
Bohužel, moje pokrokové názory na ideální uspořádání partnerských vztahů a na výchovu dětí se na těchto dvou serverech moc neuchytily. Vůbec nechápu proč
diablo007 píše:youda píše:Povzbuzen fenomenálním úspěchem na fóru mypower.cz, jsem se rozhodl zamořit ještě maminkovská fóra emimino.cz a Modrý Koník.
Bohužel, moje pokrokové názory na ideální uspořádání partnerských vztahů a na výchovu dětí se na těchto dvou serverech moc neuchytily. Vůbec nechápu proč
Já to chápu je to na ně moc pokrokové a věřím že když vydržíš časem jim to dojde
youda píše:diablo007 píše:youda píše:Povzbuzen fenomenálním úspěchem na fóru mypower.cz, jsem se rozhodl zamořit ještě maminkovská fóra emimino.cz a Modrý Koník.
Já to chápu je to na ně moc pokrokové a věřím že když vydržíš časem jim to dojde
To si nejsem úplně jistý, zatím jsem tam obdržel jen BANána, uznání nikde
youda píše:Dokument TXV 004 10.01 , kapitola 5:
Vždyť to říkám - nastavení IP adresy na CP-1015 je malina...
marsal64 píše:FYI, než mi bylo tady poraděno, že se dá IP adresa nastavit přímo na zařízení, poslal jsem dotaz na RS-232 s relativně rychlou odpovědí:
Zapojení naleznete v příručce pro projektování
https://www.tecomat.cz/modules/Download ... ktovani_cz,
str. 33.
Pokud budete kanál programovat v uživatelském programu PLC, pak na něm
musíte zapnout režim uni a v nastavení uni režimu můžete nastavovat
všechny potřebné parametry, jako je komunikační rychlost, parita atd.
Viz obrázky na straně 47 a 48 příručky o komunikacích
https://www.tecomat.cz/modules/Download ... erial32_cz.
Nastavení mohu upřesnit, pokud budu vědět, jaké zařízení chcete připojovat.
marsal64 píše:Ahoj, je to dostatečně vydatné na založení nového tématu?
Pořídil jsem si Forxtrot CP-1015 a mám potíže s jeho připojením k PC přes RS-232.
Mám nainstalovaný Mosaic na Windows 10, převodník USB - RS-232 z Alzy. Zapojil jsem na DB9 konektor šňůry pouze čtyři dráty, které jsou na Foxtrotu na CH1 (GND, TxD, RxD, RTS) a nechal defaultní nastavení v Mosaicu.
Foxtrot po zapnutí pro CH1 píše: A-0 S-38,4 T-10 CTS-off B-0 8-E-1 interface RS-232
Tušil by někdo, co dělám blbě?
Díky
![]() |
|
Zpět na Automatizace, měření, statistiky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků