Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Právě je pát dub 27, 2018 5:23 am
tomas píše:Hmm, tak to jako všem budou posílat nové panely, nebo jak to chtějí řešit když chci používat mymidnite? Vrátil se mi ze servisu Classic Lite 250 s novým firmwarem 2079 a regulátor nefunguje, stále je ve stavu RESTING (36:Unknown) a po chvíli se rozblikají LEDky.
Tady píšou že je to vysokou teplotou akumulátoru nebo co? http://kb1uas.com/mnsforum/index.php?topic=2520.0 jenže mne to zobrazuje teplotu kolem 1°C což je správně.
ResHacker píše:Ahoj, řeším taky pomalu nějaký online monitoring Midnitu, abych se mohl kochat výkonem své FVE i v práciMěl bych pár dotazů:
Připojil bych to přes nějaký jednoduchý ethernet 3G/4G modem se SIM slotem. Jaký vybrat s ohledem na spotřebu? Dál řeším kolik dat to asi prohání na net, jaký tarif koupit. Našel jsem nějakou SIMku od Gomobile, kde se dá platit asi 1,5Kč za MB anebo pak necelá 100 s DPH za 150MB tuším..nebo máte nějaké jiné tipy? Díky předem za info!
![]() |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků