Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Právě je pát úno 22, 2019 7:38 am
já mám vřetenovou ponorku 230V750W už kolik let a taky dobrýdiablo007 píše:http://www.noria.cz/super-ticha-automaticka-vodarna/
Bral.sem těch 600w kvůli výtlaku mám přeci jen 2 patra plus sklep
brumlaj píše:No tak nic ale díky za snahu rychle odpovědět. Pokud máte někdo jiný to samé, víte o čem je řeč a měli-li byste to rozebrané, tak díky za případné fota k věci.
Rotor se za provozu točí. Je na něm připevněno teplotní čidlo ze kterého trčí dráty. Kam jsou ty dráty zapojeny aby vydržely déle než 10 otáček rotoru? Na to mi reklamní leták nedává odpověď. Tak jsem požádal (pardon poprosil) zda někdo kdo by ten motor měl rozebraný, by nemohl udělat detail jak je to uděláno abych si udělal ve své hlavě o výrobku a jeho kvalitě obrázek. Omlouvám se zúčastněným že mé mentální schopnosti nedosahují geniality těch co jim reklamní leták stačí. Zapomeňte prosím na to, že jsem se vůbec zeptal.NOPARasito píše:Co ta tepelna ochrana rotoru bimetalovym spinacem na fotce!!! To ti nestaci??
Tepelná ochrana motoru je naznačena vlevo, rotoru pak vpravo. Proto jsem chtěl vědět o co jde a jak je to vyřešeno. Samozřejmě předpokládám, že to je lež jako věž jako u každé reklamy. Odmítám přijmout výmluvy o gůglech a jiných zvěrstvech v oficiálním představení produktu.NOPARasito píše:..... Takze mi z toho vyplyva, ze tam mela byt ochrana motoru a nee rotoru (tusim chyba google translatoru)......... ale samozrejme proc si nerypnout, kdyz to je treba chyba dokumentace vyrobku
..........
to co jsem zmínil - kartáče je přesný technický název pro to co nazýváš spolu s mnohými dalšími "uhlíky".NOPARasito píše:.... moznost by byla pres uhliky ......
Z tohoto názoru jsem vyléčen a to tak, že nehodlám trávit čas a své prostředky zcela zbytečnou komunikací. Proto informace hledám raději na webech jako je tento.diablo007 píše:Nona stránkách je kontakt na technickou podporu asi nejjednodušší způsob jak to zjistit. .......
NOPARasito píše:Rotor bude chranen klasicky bimetalem...
![]() |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků