dumi píše:proc porad kupujete ty srace z ciny, kdyz tady mame Eniku, ktera to vyrabi v cechach za super ceny i se zarukou a dodanim vradech dnu???
navic ma i takovy fajnovky jako SSR s fazovym rizenim, ktere je rizeno 0-10V....
no lebo potrebujem ssr ale pre spinanie DC, nie AC, a tych teda vela nieje v ponuke co som hladal. a take ze 80A alebo 100A som okrem ciny nevidel nikde ,ale zato cinania toho maju mraky v ponuke. navyse som chcel na co najvyssi prud, aby to bolo blbuvzdorne,a zbytocne to nehrialo , ale nejako sa nezadarilo. tie hodnoty udavane na ssr asi maju daleko k realite. tieto cinske ssr budu asi povestny cinsky produkt. kupil som 4 kusy spolu, naraz, ale kazde od ineho vyrobcu pre istotu. kazde vydrzalo v zapojeni rozdielne dlho, tak som nevedel ci je problem v zapojeni, alebo v ssr. ale jedno ssr pracovalo celkom dlho, ostatne skonali v podstate hned, takze hadam bude skutocne chyba v ssr. ak viete o nejakom nie cinskom dc ssr minimalne 50A, najlepsie 80, alebo az 100A kvoli vykonovej rezerve, bol by som vam vdacny za link.