Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Právě je čtv črc 18, 2019 9:13 pm


Android Studio + AMD Hyper-V

Nezařaditelné

Android Studio + AMD Hyper-V

Příspěvekod rottenkiwi » pát led 04, 2019 7:53 am

Máte niekto kombináciu AMD CPU a Android Studio ?
Ako zapnúť virtualizáciu, aby mi išiel simulátor, keďže mám len Windows 10 Home
a tá Hyper-V nepodporuje ?
Dá sa to aj ináč, ako kúpením Win 10 Pro ?
First they ignore U, t. t. laugh at U, t. t. fight U, then U win.
Si anode Spectrum BMS SEI formation Float Ochrana High SOC deg. MPPT Post Climate Change
Uživatelský avatar
rottenkiwi
 
Příspěvky: 2510
Registrován: pát úno 13, 2015 2:24 pm
Bydliště: SO, SK
Reputation: 148

Re: Android Studio + AMD Hyper-V

Příspěvekod youda » pát led 04, 2019 6:08 pm

Bohužel, já mám Intel a Windows 10 Pro.
Co tak použít místo Hyper-V VMware Workstation nebo to udělat ve VMware Player/Fusion?

Workstation stojí ranec, ale Player a Fusion bývaly zadarmo.
Youdova ostrovní laboratoř 20kWp: http://youda.mypower.cz
Uživatelský avatar
youda
 
Příspěvky: 1820
Registrován: úte dub 26, 2016 11:12 pm
Reputation: 385

Re: Android Studio + AMD Hyper-V

Příspěvekod rottenkiwi » pát led 04, 2019 6:26 pm

Tak zatiaľ to robím na starej i7 + Ubuntu + 8 GB RAM, no ale to tam nesmie nič bežať.
V novej mašine je AMD Ryzen + 16 GB RAM, ale tam AVD nespustím.
A keď sa pokúšam na Ryzene spustiť Ubuntu, tak Kernel Panic.
First they ignore U, t. t. laugh at U, t. t. fight U, then U win.
Si anode Spectrum BMS SEI formation Float Ochrana High SOC deg. MPPT Post Climate Change
Uživatelský avatar
rottenkiwi
 
Příspěvky: 2510
Registrován: pát úno 13, 2015 2:24 pm
Bydliště: SO, SK
Reputation: 148

Re: Android Studio + AMD Hyper-V

Příspěvekod dub042 » pát led 04, 2019 7:06 pm

Ja to na AMDecku nerozjel vubec, jen na Intelu
dub042
 
Příspěvky: 193
Registrován: pát kvě 09, 2014 7:11 pm
Reputation: 11

Re: Android Studio + AMD Hyper-V

Příspěvekod rottenkiwi » ned led 06, 2019 11:55 am

Keď sa snažím do databázy vložiť riadok, tak mi vypíše toto chybové hlásenie:
Viete mi niekto poradiť, kde mám preklep ?

Kód: Vybrat vše
package com.example.kiwi.sqliteexample;

import android.content.ContentValues;
import android.content.Context;
import android.database.sqlite.SQLiteDatabase;
import android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper;
import android.util.Log;

public class ContactDbHelper extends SQLiteOpenHelper {


    public static final String DATABASE_NAME = "contact_db";
    public static final int DATABASE_VERSION = 1;


    public static final String CREATE_TABLE = "create table" + ContactContract.ContactEntry.TABLE_NAME+
            "("+ ContactContract.ContactEntry.CONTACT_ID+" number,"+ContactContract.ContactEntry.NAME+
            " text,"+ ContactContract.ContactEntry.EMAIL+" text);";
    public static final String DROP_TABLE = "drop table if exist" +  ContactContract.ContactEntry.TABLE_NAME;


    public ContactDbHelper (Context context)
    {
        super (context, DATABASE_NAME, null, DATABASE_VERSION);
        Log.d( "Database ops", "Database created");
    }

    @Override
    public void onCreate(SQLiteDatabase sqLiteDatabase) {

        sqLiteDatabase.execSQL (CREATE_TABLE);
        Log.d( "Database ops", "Table is created");
    }

    @Override
    public void onUpgrade(SQLiteDatabase sqLiteDatabase, int oldVersion, int newVersion) {
        sqLiteDatabase.execSQL (DROP_TABLE);
        onCreate(sqLiteDatabase);
    }

    public void addContact (int id, String name, String email, SQLiteDatabase database)
    {
        ContentValues contentValues = new ContentValues();
        contentValues.put(ContactContract.ContactEntry.CONTACT_ID, id);
        contentValues.put(ContactContract.ContactEntry.NAME, name);
        contentValues.put(ContactContract.ContactEntry.EMAIL, email);

        database.insert(ContactContract.ContactEntry.TABLE_NAME, null, contentValues);
        Log.d( "Database ops", "One row is created");

    }

}



Kód: Vybrat vše
package com.example.kiwi.sqliteexample;

import java.lang.reflect.Constructor;

public final class ContactContract {


    private ContactContract ()
    {


    }

    public static class ContactEntry
    {
        public static final String TABLE_NAME = "contact_info";
        public static final String CONTACT_ID = "contact_id";
        public static final String NAME = "name";
        public static final String EMAIL = "email";

    }
}



Kód: Vybrat vše
package com.example.kiwi.sqliteexample;


import android.database.sqlite.SQLiteDatabase;
import android.os.Bundle;
import android.support.v4.app.Fragment;
import android.view.LayoutInflater;
import android.view.View;
import android.view.ViewGroup;
import android.widget.Button;
import android.widget.EditText;
import android.widget.Toast;

import java.util.jar.Attributes;


/**
 * A simple {@link Fragment} subclass.
 */
public class AddContactFragment extends Fragment {

    private Button bnSave;
    EditText Id, Name, Email;


    public AddContactFragment() {
        // Required empty public constructor
    }


    @Override
    public View onCreateView(LayoutInflater inflater, ViewGroup container,
                             Bundle savedInstanceState) {
        // Inflate the layout for this fragment
        View view = inflater.inflate(R.layout.fragment_add_contact, container, false);
        bnSave = view.findViewById(R.id.bn_save);
        Id = view.findViewById(R.id.txt_contact);
        Name = view.findViewById(R.id.txt_name);
        Email = view.findViewById(R.id.txt_email);

        bnSave.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
            @Override
            public void onClick(View view) {

                String id = Id.getText().toString();
                String name = Name.getText().toString();
                String email = Email.getText().toString();

                ContactDbHelper contactDbHelper = new ContactDbHelper(getActivity());
                SQLiteDatabase database = contactDbHelper.getWritableDatabase();
                contactDbHelper.addContact(Integer.parseInt(id), name, email, database);
                contactDbHelper.close();
                Id.setText("");
                Name.setText("");
                Email.setText("");
                Toast.makeText(getActivity(), "Contact saved successfully", Toast.LENGTH_SHORT).show();

            }
        });


        return view;
    }

}

Přílohy
SQLite_example.png
First they ignore U, t. t. laugh at U, t. t. fight U, then U win.
Si anode Spectrum BMS SEI formation Float Ochrana High SOC deg. MPPT Post Climate Change
Uživatelský avatar
rottenkiwi
 
Příspěvky: 2510
Registrován: pát úno 13, 2015 2:24 pm
Bydliště: SO, SK
Reputation: 148

Re: Android Studio + AMD Hyper-V

Příspěvekod PapoS » ned led 06, 2019 7:18 pm

SQLite nepozna datovy typ number.
A tymto stylom sa s db uz dlho nerobi v androide.
Pouziva sa Room, alebo Realm, kde je to ovela jednoduchsie a staci menej kodu
5kWp Solyndra + 3f Fronius Symo Hybrid 4kW http://forum.mypower.cz/viewtopic.php?f=4&t=2638
PapoS
 
Příspěvky: 156
Registrován: úte zář 01, 2015 8:56 pm
Reputation: 4


Zpět na Ostatní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Trendiction [Bot] a 0 návštevníků

Reputation System ©'