Bug na homepage mypower.cz

Novinky na MyPower.CZ, podpora, návrhy, nápady, náměty, stížnosti ...
Uživatelský avatar
tomas
Příspěvky: 2567
Registrován: pon bře 07, 2011 11:05 am
Bydliště: Třinec

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvek od tomas »

Taky mi to dělá na mobilu s androidem, ale na tabletu s androidem je to OK.
Chci elektrárnu s licencí a s prodejem přebytků nebo komunitní výměnou energie: ANO
lzahradil
Site Admin
Příspěvky: 921
Registrován: ned srp 12, 2012 1:18 am
Lokalita: blízko Plzně
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 5840
Kapacita baterie [kWh]: 28
Bydliště: CZ

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvek od lzahradil »

Ten odskok nastane při načtení týdenního přehledu příspěvků a stránka odpovídá i jejímu 100% zobrazení. Které je ale oproti celé stránce poněkud jiné.
To samé se stává při načtení u jednotlivého příspěvku
Přílohy
Screenshot_20181010-070905.png
Screenshot_20181010-070044.png
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
Uživatelský avatar
mypower.cz
R.I.P.
Příspěvky: 4927
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvek od mypower.cz »

Na uvodni strance mypower.cz je ted pridan nekolikaradkovy javascript, ktery hlida DIV tagy, u kterych jsem zjistil, ze je jim zmenena vyska. Pokud zjisti zmenu, obnovi puvodni styly techto DIVů. Muze to fungovat, nemusi. Uvidime.

Pokud by se to stale nekomu projevovalo a stranka se chovala tak jak je ve screenshotu v prvnim prispevku tohoto vlakna, tak prosim nadale hlasit. Budu to i u sebe sledovat, u me se to delo taky.

:comp:
Uživatelský avatar
mypower.cz
R.I.P.
Příspěvky: 4927
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvek od mypower.cz »

Jen informacne, problem s manipulaci s homepage googlem byl asi zpacifikovan. Nekolikrat overeno a diagnostikovano, ze to zafungovalo diky jistemu signalu jmenem "puntik vpravo nahore".

Pokud se nekomu z vas zobrazi na homepage tento cerveny puntik vpravo nahore, znamena to fakt, ze google se pokusil homepage zkryplit a mnou napsany javascript to zdetekoval a dal do puvodniho stavu a homepage byla opet pouzitelna.

Ohledne google adsense vzkazuju firme google nasledujici: JSTE PRASATA, VASI VYVOJARI JSOU PRASATA (v korporatu se schova leckdo), A UROVNOVE STALE OBYCEJNA GARAZOVA BASTL FIRMA, AC JSTE DOSPELI KE KORPORATU, KVALITA JE STALE STEJNA!!! Vase bannery nemaji co zasahovat do webu mimo vase "pole pusobnosti".

Jak jsem jiz psal, povazuji to za velmi nebezpecne tohle fungovani googlu a jejich banneru, pac takhle muzou diky property innerHTML manipulovat nejen s vyskou nejakych divů ale i s obsahem. Coz proste je moznost manipulace a na jistych webech (coz mypower.cz neni) je takovy zpusob mozne manipulace znacne nebezpecny.

Tak uvidime jak se to bude vyvijet, kazdopadne na mypower.cz co se manipulace googlu s designem tyce je to zda se poreseno. Obsah ale neresim (doufam ze google neni tak daleko a pokladam to na mypower.cz za totalne nezajimave z pohledu googlu), resim detekci zmeny CSS stylu v konkretnich DIV elementech, ktere zpusobily kryplení homepage mypower.cz.
Přílohy
puntik.jpg
Uživatelský avatar
petrzobran
Příspěvky: 145
Registrován: sob pro 07, 2013 5:41 pm
Bydliště: 8 KM východně od Brna

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvek od petrzobran »

Nevím kam stím, tak asi sem
Mě se špatně zobrazuje náhled obrázku, je jinej než obrázek uvnitř
12.png
DanoP
Příspěvky: 938
Registrován: stř črc 06, 2016 12:27 pm
Bydliště: Trnava, Slovensko

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvek od DanoP »

Ked som na podstranke Shop tak sa mi zobrazuje info o aktivnych uzivateloch, ked ale prejdem do fora, tak uz to v hlavicke nieje. Dalo by sa to pridat? Dakujem.
InfovHlavicke.PNG
1,77kWp monokryštál + Fangpusun MPPT 150/45, 1,6kWp +Victron MPPT 250/60, 2xStuder XTM4048 + 25kWh LiFePO4, vlastny monitoring na https://www.mms-softec.sk/pip/
Uživatelský avatar
mypower.cz
R.I.P.
Příspěvky: 4927
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvek od mypower.cz »

DanoP píše:Ked som na podstranke Shop tak sa mi zobrazuje info o aktivnych uzivateloch, ked ale prejdem do fora, tak uz to v hlavicke nieje. Dalo by sa to pridat? Dakujem.
Je to tak reseno v nove verzi fora, ktera ale dosud neni uplne hotova. Horni hlavicka zustane stejna jak na homepage tak na novem foru. Vicemene ted jsou to 2 oddelene, i kdyz podobne vypadajici projekty. 1) PHPBB Forum a 2) vse ostatni. V nove verzi bude PHPBB zruseno a nahrazeno vlastnim temer do puntiku stejne vypadajicim resenim ale s uplne jinym internim systemem, kde bude jednotne menu a vetsi moznosti k jakemukoliv dalsimu vyvoji.

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek