Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát dub 03, 2020 11:56 am


Axpert

Měniče Axpert
Předchozí

Re: Axpert

Příspěvekod shuty » čtv bře 26, 2020 12:01 pm

logoval som to dnes doobeda a menic sa zapne az pri 56,4V - 92%, odkial bere tuto hodnotu neviem a nechapem ako to ze sa to neda nastavit. fakt neviem co s tym budem robit...
Uživatelský avatar
shuty
 
Příspěvky: 138
Registrován: ned úno 05, 2017 7:21 pm

Re: Axpert

Příspěvekod Majkl » čtv bře 26, 2020 2:48 pm

Prohlídnul jsem log a mě přepadává z Batery do Line módu průměrně při 55,3V a nastaveno mám (měl jsem, teď jsem to ještě o 1V snížil) 55V. Takže OK.
Co kontaktovat prodejce? Já jsem měnič koupil od CZ prodejce právě a jenom kvůli případné podpoře a servisu.
Majkl
 
Příspěvky: 62
Registrován: úte led 07, 2020 1:39 pm

Re: Axpert

Příspěvekod kofilka » čtv bře 26, 2020 6:16 pm

Nesetkal se někdo stím že mu zničeho nic přestalo fungovat logování na axpertovi? Já se sice delší dobu nedíval ale teď prostě nefunguje ani na jednom z měničů.
10kw suntech, 2x 5kw axpert vm3
kofilka
 
Příspěvky: 75
Registrován: úte dub 09, 2019 9:10 am

Re: Axpert

Příspěvekod Majkl » čtv bře 26, 2020 6:22 pm

Nevím. Já to loguju do starýho mobilu s naistalovanou apkou Watchpower, kterej jsem položil do rozvaděče.
Majkl
 
Příspěvky: 62
Registrován: úte led 07, 2020 1:39 pm

Re: Axpert

Příspěvekod shuty » pon bře 30, 2020 11:38 am

Majkl píše:Prohlídnul jsem log a mě přepadává z Batery do Line módu průměrně při 55,3V a nastaveno mám (měl jsem, teď jsem to ještě o 1V snížil) 55V. Takže OK.
Co kontaktovat prodejce? Já jsem měnič koupil od CZ prodejce právě a jenom kvůli případné podpoře a servisu.


nemyslel som z Batery do Line ale z vypnuteho menica z dovodu vybitia baterie do zapnutia menica pri chybajucej DS - cize zo Standby do Battery.

Predajcu som kontaktoval, mam poslat log z Watchpower + nastavenia, tak uvidim s cim pridu.

Vcera som sa bavil s nastavenim napati a prisiel som na to ze ak znizujem "Bulk charging voltage" z povodne nastavenych 57V az postupne na 53V tak aj pri plne nabitej baterke mi watchpover ukazuje kapacitu baterie 60%. a zo "Standby" za menic zapol pri 51,7V. takze uz fakt nechapem ako to ten menic riadi.
A pokial bol menic teda v Standby po tom co sa vypol na vybitu baterku a zmenil som "float charging" na nizsie tak sa menic hned zapol.
Uživatelský avatar
shuty
 
Příspěvky: 138
Registrován: ned úno 05, 2017 7:21 pm

Re: Axpert

Příspěvekod macherko » pon bře 30, 2020 12:21 pm

mne logovanie funguje iba cez bluetoth cez USB nejde tiež ani jeden menič
Poloostrov /Faza L1:JV: 325Wp /10ks poly 3250Wp +Axpert VMIII 450V Mppt + OpSZ fG Forte 48V/620Ah Faza L2:JV: 285Wp /12ks Poly + MPP Solar PIP5048GK 450V MPPT + AGM 48V/120Ah
Uživatelský avatar
macherko
 
Příspěvky: 57
Registrován: ned pro 09, 2018 5:50 pm

Re: Axpert

Příspěvekod matobabetak » úte bře 31, 2020 11:21 am

ked ma axpert 2x vstup z FV panelov a vykon mppt je 2000w mozem to dat na jeden vstup alebo to treba rozdelit napr 900w +500w?
matobabetak
 
Příspěvky: 279
Registrován: čtv pro 01, 2016 10:54 am

Re: Axpert

Příspěvekod xmasin » čtv dub 02, 2020 12:17 pm

Neřešil někdo jak se zachová Axpert King/PIP MK při připojených panelech, síti a náhlem odpojení baterek? S kolegou přemýšlíme nad odpojováním baterek při kritickém stavu (přebití/podbití) a řešíme, zda je nutné odpojovat i panely a síť.
xmasin
 
Příspěvky: 1300
Registrován: čtv čer 28, 2012 8:45 pm

Předchozí

Zpět na Axpert

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Reputation System ©'